Contact

Email: office@arts.org.ro
Tel: +4 0735 848 558
Tel: +4 0720 026 200
Tel: +4 0720 026 097

Follow

Info

La 1 iulie, ARTS a lansat versiunea noua a portalului asociatiei, care include site-uri separate pentru fiecare sector de activitate in care este implicata asociatia.

Siteurile http://www.arts.org.ro, cat si http://cursuri.arts.org.ro, au fost modernizate si ruleaza acum variante pentru PC, precum si pentru tablete si telefoanele mobile.


S-a stins din viață la doar 50 de ani, un om deosebit, prietenos și comunicativ, apreciat pentru pregătirea sa profesională și caracterul optimist, Ing. Costel CĂTUNIANU, Secpral Com. Membrii Asociaţiei Române pentru Tehnică de Securitate îşi exprimă regretul şi sunt alături de familia îndoliată. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace.


Decernarea premiilor românești de excelență în securitate OSPA 2018 a avut loc vineri, 16 noiembrie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel și suntem încântați să vă anunțăm că printre câștigători s-au numărat și membri ai ARTS.


Invitaţi în cadrul emisiunii Business on Air din 25 octombrie 2018 la RFI România, domnii Stelian Arion şi Cristian Şoricuţ, vicepreşedinţi ai ARTS au vorbit despre soluţiile inteligente pentru securitatea business-ului prezentate la Romanian Security Fair 2018. (Gazda emisiunii: Constantin Rudniţchi / Sursa)

*****


Invitat în cadrul emisiunii Esenţial din 16 octombrie 2018 la RFI România, domnul Cristian Şoricuţ, vicepreşedinte al ARTS a vorbit despre noile tehnologii tot mai performante în a proteja oamenii și clădirile de infractori şi de incendii, şi despre necesitatea creşterii nivelului de educaţie al publicului faţă de temele legate de protejarea vieții și a proprietăților. (Gazda emisiunii: Constantin Rudniţchi / Sursa)

*****


Smart Digitizing Places!
Conferință Internațională de Workplace, Property și Facility Management

Joi, 8 noiembrie 2018 are loc Conferința Internațională organizată de Asociația Română de Facility Management în cadrul ROFMEX 2018, eveniment care își propune să aducă în atenția celor care activează sau interacționează cu domeniile workplace, property și facility management o analiză aprofundată a provocărilor, tendințelor, inovațiilor tehnologice și oportunităților din domeniu.

ARTS, partener ROFMA, va fi prezentă în standul asociațiilor partenere de la ROFMEX 2018, eveniment ce va avea loc în zilele de 8, 9 și 10 noiembrie la Romexpo, pavilionul C6.


Bursa Română de Afaceri a organizat în parteneriat cu Centrul de Strategii Aplicate, în data de 9 Noiembrie 2017 la Hotelul Sheraton din Bucureşti, cea de-a doua ediţie a Business Diplomacy Conference.

 

Pe 09 noiembrie 2017, a avut loc ediția a XXIV-a a Topului Național al Firmelor, eveniment organizat de Camera de Comerț și Industrie a României. Fiind un reper pentru mediul de afaceri românesc, Topul Național al Firmelor reprezintă un clasament al celor mai competitive și performante companii din România, premiate în cadrul galei cu același nume. Pe primele 10 locuri la nivel național au fost clasate 12377 companii, reprezentând 1.9% din totalul companiilor din România, din diferite sectoare de activitate: industrie, servicii, comerț, turism, cercetare - dezvoltare și high tech, agricultură, silvicultură și pescuit, construcții.

 

Varianta în Limba Română

With three halls (3, 5 and 7), over 450 exhibitors, an extensive training programme featuring over 100 events and an ever growing international presence, SICUREZZA 2017, the international exhibition of security and fire, will be returning to Fiera Milano from 15 to 17 November.

Conferință – dezbatere, 04 noiembrie 2016, București


iBusiness România şi Agora Group, având parteneri - Asociația Națională pentru Securitatea Sistemelor Informatice (ANSSI) şi Asociația Română pentru Protecția Infrastructurilor și Serviciilor Critice (ARPIC), organizează în data de 04 noiembrie, cu începere de la ora 9.30, conferința – dezbatere: “Managementul infrastructurilor critice în timp real” - dedicată sectoarelor de energie, petrol şi gaze naturale.

Atunci când se vorbește despre conectarea şi supravegherea infrastructurilor critice, ne referim la diverse bunuri pentru schimbul de informaţii, partajarea de date, deci, putem considera că mai multe bunuri, mai mulţi senzori, mai multe date şi analize fac ca industriile consumatoare de bunuri să intre într-o nouă era a managementului de bunuri, una fără precedent în ceea ce priveşte conectarea şi informaţia.

In baza protocolului semnat cu ROFMA, ARTS reprezentata prin domnul Nicolae Zamfir Sararu va sustine o prezentare a sistemelor de siguranta si securitate in cadrul cursului de facility management, care se va desfasura vineri 13.11.2015, ora 14:00.

Inscrierile pentru CORPUL DE EXPERTI ARTS continua. Expediati CV-ul si documentele scanate pe adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Aceia dintre dumneavoastra care intrunesc cerintele specificate in ANEXA 1 - Grila de verificare, vor fi invitati la interviu la sediul A.R.T.S., la o data comunicata ulterior primirii documentelor. Comisia de evaluare este formata din membrii CD ai A.R.T.S.

Scopul acestui CORP DE EXPERTI este acela de a oferi servicii de arbitraj, expertiza tehnica si verificarea conformitatii la cererea tertilor sau a firmelor membre ARTS aflate in litigii. Aceste servicii, nu se vor suprapune si nu vor concura serviciile oferite de firme cum ar fi proiectare, consultanta, analiza de risc etc.. CORPUL DE EXPERTI va functiona numai sub egida A.R.T.S., pentru inceput in cele cinci zone de expertiza enumerate in ANEXA 1 - Grila de verificare.