Contact

Email: office@arts.org.ro
Tel: +4 0735 848 558
Tel: +4 0720 026 200
Tel: +4 0720 026 097

Follow

Info

La 1 iulie, ARTS a lansat versiunea noua a portalului asociatiei, care include site-uri separate pentru fiecare sector de activitate in care este implicata asociatia.

Siteurile http://www.arts.org.ro, cat si http://cursuri.arts.org.ro, au fost modernizate si ruleaza acum variante pentru PC, precum si pentru tablete si telefoanele mobile.

 

Pe 09 noiembrie 2017, a avut loc ediția a XXIV-a a Topului Național al Firmelor, eveniment organizat de Camera de Comerț și Industrie a României. Fiind un reper pentru mediul de afaceri românesc, Topul Național al Firmelor reprezintă un clasament al celor mai competitive și performante companii din România, premiate în cadrul galei cu același nume. Pe primele 10 locuri la nivel național au fost clasate 12377 companii, reprezentând 1.9% din totalul companiilor din România, din diferite sectoare de activitate: industrie, servicii, comerț, turism, cercetare - dezvoltare și high tech, agricultură, silvicultură și pescuit, construcții.

Pentu stabilirea clasamentului sunt luați în calcul indicatori precum cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficiența utilizării resurselor umane și eficiența utilizării capitalului angajat.

Compania KMW Systems - membră ARTS din anul 2012 - a primit premiul I pentru secțiunea Comerț, fiindu-i recunoscute eforturile de a oferi soluții și servicii competitive și de a susține o evoluție sănătoasă a companiei.

Este o onoare pentru noi să fim incluși în acest top, alături de cei mai importanți jucători ai mediului privat din România. Mulțumim tututor partenerilor care au crezut în noi și ne-au ales pentru proiectele lor. Toate eforturile noastre sunt îndreptate spre o colaborare cât mai productivă cu aceștia și le garantăm susținerea noastră și pe viitor,

declară Ioana Corugă, director de marketing la KMW Systems

*****