Contact

Email: office@arts.org.ro
Tel: +4 0735 848 558
Tel: +4 0720 026 200
Tel: +4 0720 026 097

Follow

Info

La 1 iulie, ARTS a lansat versiunea noua a portalului asociatiei, care include site-uri separate pentru fiecare sector de activitate in care este implicata asociatia.

Siteurile http://www.arts.org.ro, cat si http://cursuri.arts.org.ro, au fost modernizate si ruleaza acum variante pentru PC, precum si pentru tablete si telefoanele mobile.

 

Conferința Analiza de Risc, ediția a VIII-a, 10 mai 2023
RISCURI DE SECURITATE ÎN SITUAȚII NORMALE, DE CONFLAGRAȚII SAU CUTREMURE

 

Miercuri 10 mai 2023 a avut loc Conferinta de Analiza de Risc, editia a VIII-a organizata de ARTS si ANERSFR la Hotel Capitol din Bucuresti.

Conferinta a creat noi legaturi, remarcandu-se prin profesionalismul speakerilor si implicarea invitatilor.

Multumim partenerilor ARTS, SIEL INVEST, KONICA MINOLTA, AZITREND, TORA si BOSCH, ASSA ABLOY, AJAX, HYPERFY 

RISCURI DE SECURITATE ÎN SITUAȚII NORMALE, DE CONFLAGRAȚII SAU CUTREMURE

 

10 mai 2023, Hotel Capitol, București
Eveniment fizic

O TOAMNĂ DE FOC - INCENDII DELOC

27 septembrie 2022
Eveniment fizic
Ramada Parc Hotel
Bd. Poligrafiei 3-5
013704 București

ADAPTAREA PROCESULUI DE EVALUARE A RISCURILOR LA NOILE AMENINȚĂRI

12 mai 2022
Eveniment fizic
Institutul Bancar Român - IBR
Strada Negru Vodă 3
030774 București

În ziua de 14.02.2022 a fost semnat Protocolul de colaborare între Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA) și ARTS.

În atenția membrilor ARTS

Marţi, 15 februarie 2022 a avut loc Adunarea Generală a Asociaților, găzduită pe platforma Webex.

Raportul și documentele ședinței au fost postate pe site-ul ARTS, la sectiunea Privat/Sedințe AG (secțiune accesibilă membrilor).

Aceia dintre dumneavoastră care doresc să consulte aceste documente, trebuie să se autentifice cu numele de utilizator și parola transmise la momentul actualizarii site-ului sau la înscrierea în asociație.

*****

Cu prilejul aniversării a 18 ani de activitate, ARTS a fost felicitată de domnul Horia Mihai Nicolescu, Vicepreședinte al Asociației pentru Securitate la Incendiu – ASI.

ARTS LA MAJORAT - PRIVIND SPRE VIITOR!

24 noiembrie 2021
Online Event


și LiVE pe Youtube

Astăzi 28.10.2021 a fost semnat Protocolul de colaborare între ARTS și Uniunea Națională a Societăților de Asigurare si Reasigurare din România (UNSAR).

66% din cele mai mari 50 de daune achitate în baza asigurărilor pentru locuințe au fost provocate de incendii

SECURITATEA - ÎN ȘI POST PANDEMIE....

30 iunie 2021
Online Event


și LiVE pe Youtube

OPTIMIZARE ȘI PERFORMANȚĂ ÎN REDUCEREA RISCURILOR DE SECURITATE

12 mai 2021
Online Event
LiVE pe Youtube și preluat deFacebook

În urma ședinței AG ARTS, care s-a desfășurat miercuri, 10 februarie 2021 vă facem cunoscut noul Consiliu Director al Asociației Române pentru Tehnică de Securitate.

Asociația Română pentru Tehnică de Securitate (ARTS), asociație de utilitate publică, Asociația pentru Securitate la Incendiu (ASI) și Asociația Inginerilor pentru Securitate la Incendiu (ARISI), ca asociații profesionale reprezentative pentru domeniul securității la incendiu, doresc să ofere autorităților de reglementare, managerilor de spitale, factorilor de intervenție, asigurătorilor etc., invitația de se folosi de experiența și expertiza privind elaborarea celor mai potrivite măsuri pentru reducerea riscurilor de securitate și recâștigării încrederii în sistemul medical din România.

Articol privat

Stimaţi membri, dragi colegi,

Traversăm o perioadă deosebită în viaţa noastră şi a organizaţiilor noastre când trebuie să ne adaptăm rapid la schimbările impuse de criza declanşată de pandemia COVID 19. Evident că nu este simplu şi nici uşor, iar consecinţele pe termen mediu şi lung nu le anticipăm. Cert este că anumite activităţi care ne reuneau şi făceau posibile contactele directe, schimbul de idei şi informaţii, relaţionarea etc. sunt şi vor fi cel puţin pentru această perioadă suspendate, iar legătura umană se stabileşte doar prin mijloacele electronice de comunicaţii. Deja s-a ajuns la o obişnuinţă în a utiliza platformele audio-video online de şedinţe, conferinţe, cursuri de pregătire profesională, chiar şi expoziţii în mediul virtual.

TENDINŢE ÎN ANALIZA ŞI TRATAREA RISCULUI

20 mai 2020
Online Event
LIVE şi pe Facebook