Contact

Email: office@arts.org.ro
Tel: +4 0735 848 558
Tel: +4 0720 026 200
Tel: +4 0720 026 097

Follow

Info

La 1 iulie, ARTS a lansat versiunea noua a portalului asociatiei, care include site-uri separate pentru fiecare sector de activitate in care este implicata asociatia.

Siteurile http://www.arts.org.ro, cat si http://cursuri.arts.org.ro, au fost modernizate si ruleaza acum variante pentru PC, precum si pentru tablete si telefoanele mobile.

 

În perioada 25-26 octombrie s-a desfășurat Adria Security Summit 2023.
Summit-ul a oferit o serie de evenimente din domeniile soluțiilor inteligente, tehnologiilor conexe securității fizice, securității cibernetice, IoT, TIC.
Evenimentul a găzduit peste 150 de expozanți naționali și internaționali din peste 50 de țări, printre care și membri ARTS: Azitrend Distribution, Magus Protect Technologies.

       

 

 

ARTS și UNSAR, în parteneriat cu Poliția Română, continuă implementarea campaniei #sigurAcasă, printr-o componentă online, derulată sub sloganul #ShareInSiguranță.

Fiți atenți la ce informații împărtășiți pe paginile de Social Media!

Acesta este mesajul campaniei #sigurACASĂ #ShareÎnSiguranță din acest an, desfășurată alături de ARTS, în parteneriat cu Poliția Română. O campanie ce vorbește nu doar despre a împărtăși bucuriile vieții cu ceilalți, ci și despre a ne asigura că informațiile noastre nu cad pe mâna celor care ar putea să ne răpească din aceste bucurii.

Statisticile spun că, procentual, România are cei mai multi proprietari de locuințe din Europa, însă există și un revers al medaliei: prea puține dintre aceste locuințe sunt asigurate. Cu toate că majoritatea proprietarilor consideră protecția împotriva furturilor ca fiind esențială, datele ne arată că nu suntem încă suficient de bine pregătiți.
Viața din online și legătura cu locuința noastră

O fotografie cu noul televizor, o postare din vacanță – ne place să împărtășim micile bucurii cu ceilalți. Dar, ATENȚIE! Informațiile pe care le postăm online pot apărea ca o invitație deschisă pentru cei care nu au cele mai bune intenții. De aceea, campania #sigurACASĂ vine cu un mesaj clar: Gândiți-vă de două ori înainte de a posta și protejați-vă informațiile personale!
Un pas concret? Protejează-ți casa!

Nu e vorba doar de „like-uri” și „share-uri”. E vorba și de sisteme de alarmă, uși mai rezistente și chiar de încheierea unei polițe de asigurări facultative. Aceasta ne poate oferi un sprijin financiar nu numai dacă suntem victimele furtului din locuință, ci și în alte cazuri – incendii, explozii, cutremure sau catastrofe naturale. Dacă ne gândim la casa noastră ca la o investiție (una dintre cele mai mari pe care le facem), atunci trebuie să ne gândim și la protejarea ei.

Siguranța noastră începe cu noi înșine. De aceea, e important să fim atenți nu numai la ce postăm online, dar și cum investim în protecția căminului nostru. Pentru că, în final, acasă e locul unde ne simțim cel mai în siguranță alături de cei dragi!

Află mai multe aici:

  Descarcă broșura  

 

Judecătoria Sectorului 3, București, a admis în data de 18.10.2023, cererea de fuziune prin absorbție a Asociației pentru Securitate la Incendiu - ASI de către Asociația Română pentru Tehnică de Securitate – ARTS.

ARTS își extinde astfel numărul de membri și cunoștintele specifice pe care aceștia le aduc în zona securității la incendiu.

Mulțumim celor 70 de participanți prezenți  între 13 si 15 octombrie 2023 la Conferința Națională Aniversară ARTS, care au sărbătorit, la hotel 5* Lux Garden din Azuga,  20 de ani la înființarea ARTS.  Vremea a fost splendidă, locația deosebită iar participanții minunați .

Am ascultat prezentările partenerilor noștri și ne-am bucurat de aducerile aminte stârnite de momentele petrecute împreună în ultimii 20 de ani.  Expoziția echipamentelor din anii 90, coffee break si Gala Dinner au constituit tot atâtea motive de rememorare ale unor întâmplări și momente din experiențele comune ale membrilor ARTS.

Mulțumim partenerilor și sponsorilor care prin prezentările profesioniste  și prin sprijinul acordat au făcut posibilă organizarea acestei conferințe aniversare: Schrack Seconet, Siel Invest, KMW Systems, Set Alarm,  Honeywell,  Ajax Systems, Critical Tehnologies și Lapp.