Contact

Email: office@arts.org.ro
Tel: +4 0735 848 558
Tel: +4 0720 026 200
Tel: +4 0720 026 097

Follow

Info

La 1 iulie, ARTS a lansat versiunea noua a portalului asociatiei, care include site-uri separate pentru fiecare sector de activitate in care este implicata asociatia.

Siteurile http://www.arts.org.ro, cat si http://cursuri.arts.org.ro, au fost modernizate si ruleaza acum variante pentru PC, precum si pentru tablete si telefoanele mobile.


CN ARTS & Simpozionul EURALARM

Bucureşti, 4 iunie 2018
Hotel Hilton Athenee Palace
Sala Le Diplomate

In zilele de 23-24 februarie 2017, delegatia ARTS formata din domnii Liviu Mateescu si Mircea Ciordas a sustinut o prezentare in cadrul Forumului de Securitate organizat de ISA (International Security Association) la Zajecar/Serbia.
Participarea ARTS s-a facut in baza protocolului de colaborare semnat in decembrie la Bucuresti intre ARTS si ISA.



 

În perioada 13-16 februarie 2017, Milestone a găzduit pentru al 12 lea an evenimentul Milestone Integration Platform Symposium (MIPS) la JW Marriott San Antonio Hill Country Resort, San Antonio, Texas.

Participarea colegilor Ovidiu Ciurte, Mihai Gheorghe și Vlad Crăciunescu, angajați la SIEL INVEST și HELINICK s-a finalizat cu cel mai bun rezultat: Locul 1 și Marele Premiu.

Domnii Liviu Mateescu, Niculae Ungar si Nicolae Zamfir Sararu au tinut prelegeri in cadrul cursurilor de specializare in domeniul facility management organizate de ROFMA.