Contact

Email: office@arts.org.ro
Tel: +4 0735 848 558
Tel: +4 0720 026 200
Tel: +4 0720 026 097

Follow

Info

La 1 iulie, ARTS a lansat versiunea noua a portalului asociatiei, care include site-uri separate pentru fiecare sector de activitate in care este implicata asociatia.

Siteurile http://www.arts.org.ro, cat si http://cursuri.arts.org.ro, au fost modernizate si ruleaza acum variante pentru PC, precum si pentru tablete si telefoanele mobile.

 

În perioada 13-16 februarie 2017, Milestone a găzduit pentru al 12 lea an evenimentul Milestone Integration Platform Symposium (MIPS) la JW Marriott San Antonio Hill Country Resort, San Antonio, Texas.

Participarea colegilor Ovidiu Ciurte, Mihai Gheorghe și Vlad Crăciunescu, angajați la SIEL INVEST și HELINICK s-a finalizat cu cel mai bun rezultat: Locul 1 și Marele Premiu.

Soluția câștigătoare Parking Spotter, dezvoltată de Ovidiu Ciurte constă în folosirea camerelor de supraveghere existente în loturi de parcare și garaje pentru a localiza locuri de parcare libere, în ideea de a îmbunătăți fluxul operațional.

Parking Spotter utilizează analiza video la camerele de supraveghere existente în zone de parcare și semnalizează locurile libere sau ocupate. Se rulează pe server Milestone sau pe un server dedicat atunci când sunt analizate mai multe camere. O singură cameră 1080p poate viziona/analiza până la 20 de locuri de parcare și este recomandat ca aparatul să poată vedea cel puțin 50% din spațiu, pentru cele mai precise rezultate.

Oferind în același timp o acoperire precisă a zonelor mari, Parking Spotter poate fi o provocare, mai ales că acoperă domenii-cheie, cum ar fi zonele de încărcare marfă, parcare vizitatori sau o parcare cu acces special.

Parking Spotter ar putea permite integratorilor de securitate rezolvarea problemelor clienților în aceste domenii, bazându-se pe platforma de top Milestone.

*****