Contact

Email: office@arts.org.ro
Tel: +4 0735 848 558
Tel: +4 0720 026 200
Tel: +4 0720 026 097

Follow

Info

La 1 iulie, ARTS a lansat versiunea noua a portalului asociatiei, care include site-uri separate pentru fiecare sector de activitate in care este implicata asociatia.

Siteurile http://www.arts.org.ro, cat si http://cursuri.arts.org.ro, au fost modernizate si ruleaza acum variante pentru PC, precum si pentru tablete si telefoanele mobile.


Diana Voicu, Dan Georgescu, Yugo Neumorni si Nicolae Oaca sunt membrii noului Grup Consultativ al expo-conferintei nationale Ziua Comunicatiilor, cel mai longeviv si reprezentativ eveniment al industriei telecom locale.

Noii membri ai Grupului Consultativ sunt lideri de opinie cu contributii importante la dezvoltarea pietei IT&C romanesti si colaboratori apropiati ai initiatorului evenimentului, Eugen Preotu, participand activ la numeroase editii ale expo-conferintei. Cooptarea lor in structura nou creata are rolul de a sprijini dezvoltarea evenimentului ajuns anul acesta la cea de a XXI-a editie, ducand mai departe traditia Ziua Comunicatiilor dincolo de pragul celor doua decenii de comunicatii mobile in Romania. Atributiile Grupului Consultativ Ziua Comunicatiilor sunt de a stabili principalele directii de dezvoltare ale expo-conferintei, de a-l conecta la realitatile industriei IT&C locale si de asumare a imaginii publice a evenimentului.

A.R.T.S. a fost partener la Ziua Comunicatiilor, eveniment ajuns la cea de a XIX-a editie, care integreaza tendintele din principalele sectoare tehnologice si pune bazele unei colaborari mai stranse intre ITC si economia reala.

Conferinta dedicata evenimentului Ziua Comunicatiilor a inregistrat o participare numeroasa atat din partea autoritatilor cat si a mediului de business, audienta fiind atrasa de diversitatea tematica si calitatea invitatilor. In premiera, Ziua Comunicatiilor a propus o structura bazata pe sesiuni multiple care acopera principalele tendinte curente: norme si reglementari, produse si servicii de comunicatii, echipamente si platforme, solutii si servicii IT, securitate, ecommerce etc.. Concluzia principala a dezbaterilor a fost ca piata are nevoie de o abordare comuna la nivel de comunicatii, securitate si solutii IT, aceasta fiind singura cale catre o dezvoltare armonioasa.

In luna aprilie 2009, s-au semnat documentele constitutive ale Federatiei Serviciilor de Securitate din Romania [F.S.S.]. Membri fondatori ai F.S.S. sunt Asociatia Romana pentru Tehnica de Securitate [A.R.T.S.], PATROSEC si A.R.I.S.. Federatiei Serviciilor de Securitate reuneste organizatii patronale, asociatii profesionale sau alte structuri private similare, constituite ca persoane juridice, care activeaza in domeniul asigurarii securitatii obiectivelor, bunurilor, valorilor, protectiei persoanelor si investigatiilor. F.S.S. este organizata si functioneaza conform legislatiei romane, specifica organizatiilor patronale, asociatiilor si fundatiilor, ca persoana juridica romana de drept privat, neguvernamentala, nonrofit, apolitica si independenta. In baza hotaririi Adunarii Generale, Federatia Serviciilor de Securitate poate fi reprezentata in teritoriu prin filiale sau sucursale, care isi desfasoara activitatea potrivit statului F.S.S.

In baza hotararii Comitetului Executiv,adoptata in sedinta din 12 martie 2004,ARTS a dobandit calitatea de MEMBRU,atribuindu-i-se pozitia numarul 9938 in Registrul membrilor.

Horatiu Marinescu