Contact

Email: office@arts.org.ro
Tel: +4 0735 848 558
Tel: +4 0720 026 200
Tel: +4 0720 026 097

Follow

Info

La 1 iulie, ARTS a lansat versiunea noua a portalului asociatiei, care include site-uri separate pentru fiecare sector de activitate in care este implicata asociatia.

Siteurile http://www.arts.org.ro, cat si http://cursuri.arts.org.ro, au fost modernizate si ruleaza acum variante pentru PC, precum si pentru tablete si telefoanele mobile.

PIATA EUROPEANA DE TEHNICA DE SECURITATE – AMENINTARE SAU OPORTUNITATE?

Evenimentul, organizat de A.R.T.S. si de EURALARM, face parte dintr-un program de conferinte tematice pe axa Bucuresti- Sofia, ce au ca scop punerea in discutie a Directivei europene a Serviciilor, precum si transpunerea acesteia in legislatiile nationale ale tarilor membre. Aceasta editie a avut ca tema principala “Piata europeana de tehnica de securitate – Amenintare sau oportunitate” ?

 

ORGANIZATORI

DESPRE EVENIMENT

ASOCIAŢIA ROMÂNĂ PENTRU TEHNICĂ DE SECURITATE (A.R.T.S.), organizează cea de a IV-a ediţie a Conferinţei Naţionale a asociaţiei, a cărei tematică abordează

PIATA EUROPEANA DE TEHNICA DE SECURITATE – AMENINTARE SAU OPORTUNITATE?

Conferinta va avea ca subiect central dezbaterea amenintarilor si oportunitatilor acestei piete in contextul aplicarii Directivei Europene a serviciilor, a standardizarii comunitare si armonizarii produselor si serviciilor de securitate. In dreptul amenintarilor au fost identificate criza europeana, standardele europene aplicate neunitar si concurenta comerciala neloiala. In ceea ce priveste oportunitatile, vor fi aduse in dicutie profesionalizarea si eficientizarea unitara a pietelor de securitate nationale, regionale si comunitare, dezvoltarea parteneriatului public-privat in domeniu si ameliorarea componentei comerciale a acestuia.

Miercuri, 6 iunie 2012

Hotel Hilton Athenee Palace, Bucureşti

Sala Diplomatilor

ora 08:30

Vă rugăm confirmaţi participarea dumneavoastră până la data de 28 mai 2012, la:
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. ,
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Tel: +4031.405.64.02/ Fax: +4031.405.64.01