Contact

Email: office@arts.org.ro
Tel: +4 0735 848 558
Tel: +4 0720 026 200
Tel: +4 0720 026 097

Follow

Info

La 1 iulie, ARTS a lansat versiunea noua a portalului asociatiei, care include site-uri separate pentru fiecare sector de activitate in care este implicata asociatia.

Siteurile http://www.arts.org.ro, cat si http://cursuri.arts.org.ro, au fost modernizate si ruleaza acum variante pentru PC, precum si pentru tablete si telefoanele mobile.

Astăzi 28.10.2021 a fost semnat Protocolul de colaborare între ARTS și Uniunea Națională a Societăților de Asigurare si Reasigurare din România (UNSAR).

Astăzi 28.10.2021 a fost semnat Protocolul de colaborare între ARTS și Uniunea Națională a Societăților de Asigurare si Reasigurare din România (UNSAR) - organizație neguvernamentală, apolitică, independentă, cu caracter nelucrativ, creată în scopul dezvoltării şi extinderii colaborării și cooperării în domeniul asigurărilor şi reasigurărilor.

Obiectivele parteneriatului încheiat între cele două entităţi reprezintă angajamentul părților de a colabora pe zonele de interes comune în raport de scopul și obiectivele statutare ale fiecărei părți în interesul membrilor celor două asociații, precum și al consumatorilor de pe piețele pe care membrii celor două asociații își desfășoară activitatea, și anume:

  • Dezvoltarea unor programe şi activităţi comune care corespund scopului și obiectivelor statutare ale fiecărei părți;
  • Diseminarea ghidului achizitorului de securitate catre grupul tinta caruia ii este destinat ghidul. Susţinerea în comun a unor campanii de educare a consumatorilor;
  • Organizarea de conferinte cu diverse teme de interes referitoare la importanta acordata tehnicilor de securitate și la rolul acestora în analizele de risc efectuate în cazul anumitor tipuri de asigurari;
  • Susținerea reciprocă a propunerilor de interes comun ale celor două asociații în cadrul consultarilor publice organizate de autoritățile publice în procesul de elaborare a actelor normative;

Sperăm într-o colaborare îndelungată și benefică ambelor entități.

*****


Despre ARTS
ASOCIAȚIA ROMÂNĂ PENTRU TEHNICA DE SECURITATE este asociaţie de utilitate publică, apolitică, non-guvernamentală şi non-profit fondată în anul 2003. ARTS reprezintă peste 140 de companii naţionale, reprezentanţe ale unor companii străine în România și membri simpatizanți, care activează într-o industrie de cca 1 miliard de Euro. Membră EURALARM şi co-fondator al Federaţiei Serviciilor de Securitate, ARTS are un rol esenţial în dezvoltarea serviciilor de securitate privată şi maturizarea pieţei de profil din România. ARTS deţine propriul Centru de Formare Profesională, Corpul Experţilor Tehnici, Romanian Security Fair (expoziția internațională bienală dedicată sistemelor şi serviciilor de securitate) şi secretariatul Comitetului Tehnic 27 A.S.R.O. – Sisteme de Alarmă. Prin membrii săi, ARTS este garantul concurenţei libere şi loiale, al calităţii şi fiabilităţii prestaţiilor specialiştilor în domeniul securităţii şi invită pe toţi cei interesaţi în susţinerea şi dezvoltarea industriei de securitate din România, să concretizăm împreună sloganul nostru: Arta de a trăi în siguranţă!


Înființată în 1994, UNSAR – Uniunea Națională a Societăților de Asigurare și Reasigurare din România reprezintă 19 de companii de profil. Acestea dețin o pondere de aproximativ 80% din piața locală de asigurări. Activitatea UNSAR are drept obiectiv apărarea și reprezentarea intereselor asigurătorilor și reasigurătorilor din România, participarea la îmbunătățirea cadrului legislativ în domeniul asigurărilor, promovarea activității de asigurări în România și a dezvoltării durabile a industriei de profil pe plan intern și internațional. Din anul 2007, UNSAR este membru cu drepturi depline al Federației Asigurătorilor și Reasigurătorilor Europeni – Insurance Europe.