Contact

Email: office@arts.org.ro
Tel: +4 0735 848 558
Tel: +4 0720 026 200
Tel: +4 0720 026 097

Follow

Info

La 1 iulie, ARTS a lansat versiunea noua a portalului asociatiei, care include site-uri separate pentru fiecare sector de activitate in care este implicata asociatia.

Siteurile http://www.arts.org.ro, cat si http://cursuri.arts.org.ro, au fost modernizate si ruleaza acum variante pentru PC, precum si pentru tablete si telefoanele mobile.


Aceste ateliere se vor desfăşura conform tematicilor alese de CFP ARTS în urma solicitărilor venite din piaţa de securitate. Numărul de participanţi la fiecare atelier va fi unul limitat, pentru că dorim să oferim fiecăruia dintre dumneavoastră instruire atât teoretică, cât mai ales practică. Vă vom prezenta mostre şi echipamente de securitate mecanică, proiecţii cu materiale tehnice. Atelierele se vor finaliza cu evaluarea individuală a participanţilor şi acordarea de calificative. Absolvenţii vor primi adeverinţe şi diplome utile în completarea CV-urilor, facilitându-le astfel găsirea unui job în industria de securitate.

Programele noastre de instruire se adresează atât tehnicienilor activi pe piața de securitate, dar și altor persoane implicate în industria de securitate respectiv ingineri și proiectanți sisteme de securitate, evaluatori de risc la securitate fizică, manageri de securitate, detectivi particulari, criminaliști, experți tehnici etc.. Cursurile sunt deschise dealtfel oricărui doritor în a asimila noi cunoștințe. Accesul la acest tip de cursuri poate fi condiționat, în funcție de tematica, de obligativitatea prezentării unor documente de studii, cazier judiciar etc..

Vom încerca să venim în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră reale cu tematici variate, prezentându-vă în continuare câteva dintre acestea:

  • Cilindri pentru broaște îngropate. EN 1303;
  • Încuietori de înaltă securitate. EN 1300;
  • Broaște îngropate, aplicate și plăci opritor. Garnituri de mânere/butoni cu șilduri/rozete. EN 12209, EN 1906;
  • Uși și vitraje de securitate la atac manual și cu glonțul. Uși antifoc. EN 356, EN 1063, EN 1627, EN 1522;
  • Seifuri, seifuri pentru ATM-uri, uși de tezaur și camere de tezaur. EN 1143-1;
  • Sisteme de control acces mecanice, mecano-electronice și mecatronice.

La cerere putem organiza ateliere cu tematică dedicată grupului solicitant.

 

*****