Contact

Email: office@arts.org.ro
Tel: +4 0735 848 558
Tel: +4 0720 026 200
Tel: +4 0720 026 097

Follow

Info

La 1 iulie, ARTS a lansat versiunea noua a portalului asociatiei, care include site-uri separate pentru fiecare sector de activitate in care este implicata asociatia.

Siteurile http://www.arts.org.ro, cat si http://cursuri.arts.org.ro, au fost modernizate si ruleaza acum variante pentru PC, precum si pentru tablete si telefoanele mobile.


Joi, 25 iulie 2019 s-a semnat acordul de parteneriat între ARTS şi Facultatea de Pompieri din cadrul Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti


Preşedintele ARTS, domnul Liviu Mateescu, (Î)Rectorul Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”, Comisar Şef de Poliţie Prof. Univ.Dr. Veronica Natalia Stoica şi Decanul Facultăţii de Pompieri, Lt.Col. Lect.Univ.Dr.Ing. Ştefan Nicolae Trache au semnat joi, 25 iulie 2019, acordul de parteneriat în vederea susținerii și derulării proiectului Metode alternative de detecţie a incendiului, monitorizare şi control la distanţă şi a creșterii vizibilității domeniului de securitate la incendiu prin desfășurarea de activități de cercetare științifică şi experimentală, de instruire şi antrenament în domeniul prevenirii şi stingerii incendiilor.

*****

Despre Facultatea de Pompieri
Facultatea de Pompieri din cadrul Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, este o instituție militară de învățământ superior care asigură formarea și perfecționarea cadrelor cu studii superioare pentru unitățile operative ale I.G.S.U. (Inspectoratul General pentru Situații de Urgență).