Contact

Email: office@arts.org.ro
Tel: +4 0735 848 558
Tel: +4 0720 026 200
Tel: +4 0720 026 097

Follow

Info

La 1 iulie, ARTS a lansat versiunea noua a portalului asociatiei, care include site-uri separate pentru fiecare sector de activitate in care este implicata asociatia.

Siteurile http://www.arts.org.ro, cat si http://cursuri.arts.org.ro, au fost modernizate si ruleaza acum variante pentru PC, precum si pentru tablete si telefoanele mobile.


Luni, 14 mai 2018 s-a semnat protocolul de colaborare între asociaţiile ARTS, ARISI şi ASI


Având în vedere modificările semnificative apărute în reglementările europene și internaționale referitoare la securitatea la incendiu, progresul tehnic important în realizarea unor echipamente specifice performante, dar și unele evenimente negative din ultima perioadă, cele mai importante asociații profesionale naționale din domeniul securității la incendiu (în ordine alfabetică): Asociația Română a Inginerilor de Securitate la Incendiu – ARISI, Asociația Română pentru Tehnică de Securitate - ARTS și Asociația pentru Securitate la Incendiu - ASI au semnat un protocol de colaborare.

Cele trei asociații, care reunesc aproape în totalitate specialiștii din domeniul securității la incendiu, doresc să sprijine puternic autoritățile din domeniu: Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și Ministerul Afacerilor Interne prin furnizarea promptă a unor puncte de vedere unitare și competente asupra problematicii tot mai complexe a securității la incendiu. De altfel, Asociația Română pentru Tehnică de Securitate - ARTS este recunoscută ca asociație de utilitate publică.

Totodată cele trei asociații vor acționa împreună pentru crearea și dezvoltarea unei culturi de securitate și pentru creșterea profesionalismului specialiștilor din domeniu.

Cele trei asociații vor urmări integrarea reciprocă a activităților din domeniul specific în vederea unei viitoare fuziuni.

*****

Despre ARISI
ASOCIAȚIA ROMÂNĂ A INGINERILOR DE SECURITATE LA INCENDIU este o asociație profesională, apolitică, non-guvernamentală și non profit deschisă tuturor celor care activează în domeniul securității la incendiu și care continuă traditia științifică a Societății Române de Protecție la Incendiu - SORPINC. Scopul ARISI este acela de a contribui la formarea și dezvoltarea culturii de securitate la incendiu a populației, a mediului preuniversitar și universitar și a specialiștilor din diferite domenii tehnice.

Despre ARTS
ASOCIAȚIA ROMÂNĂ PENTRU TEHNICA DE SECURITATE este asociaţie de utilitate publică, apolitică, non-guvernamentală şi non-profit fondată în anul 2003. ARTS reprezintă peste 140 de companii naţionale, reprezentanţe ale unor companii străine în România și membri simpatizanți, care activează într-o industrie de cca 1 miliard de Euro. Membră EURALARM şi co-fondator al Federaţiei Serviciilor de Securitate, ARTS are un rol esenţial în dezvoltarea serviciilor de securitate privată şi maturizarea pieţei de profil din România. ARTS deţine propriul Centru de Formare Profesională, Corpul Experţilor Tehnici, Romanian Security Fair (expoziția internațională bienală dedicată sistemelor şi serviciilor de securitate) şi secretariatul Comitetului Tehnic 27 A.S.R.O. – Sisteme de Alarmă. Prin membrii săi, ARTS este garantul concurenţei libere şi loiale, al calităţii şi fiabilităţii prestaţiilor specialiştilor în domeniul securităţii şi invită pe toţi cei interesaţi în susţinerea şi dezvoltarea industriei de securitate din România, să concretizăm împreună sloganul nostru: Arta de a trăi în siguranţă!.

Despre ASI
ASOCIAȚIA PENTRU SECURITATE LA INCENDIU (ASI) este o organizație apolitică, neguvernamentală, non-profit, deschisă tuturor celor care activează în domeniul securității la incendiu, constituită în scopul de a contribui la fundamentarea tehnico – științifică și promovarea concepțiilor moderne privind securitatea la incendiu.