Contact

Email: office@arts.org.ro
Tel: +4 0735 848 558
Tel: +4 0720 026 200
Tel: +4 0720 026 097

Follow

Info

La 1 iulie, ARTS a lansat versiunea noua a portalului asociatiei, care include site-uri separate pentru fiecare sector de activitate in care este implicata asociatia.

Siteurile http://www.arts.org.ro, cat si http://cursuri.arts.org.ro, au fost modernizate si ruleaza acum variante pentru PC, precum si pentru tablete si telefoanele mobile.

In perioada 18-19 mai 2009, Asociatia Romana pentru Tehnica de Securitate a participat la Adunarea Generala a EURALARM, organizata la Sorrento, Italia. Cu aceasta ocazie, A.R.T.S. a fost primita ca membra cu drepturi depline in rindurile organizatiei europene a producatorilor, integratorilor si furnizorilor de servicii in domeniul sistemelor de securitate EURALARM.

Fondata in anul 1970, EURALARM reprezinta 18 asociatii din 16 tari avand 24 de reprezentanti in cele trei sectiuni ale organizatiei si 11 companii membre din 7 tari avind 17 reprezentanti in cele trei sectiuni ale organizatiei. Structurata pe 7 comitete de lucru - Relatii publice si comunicatii, Standarde si aplicatii in domeniul sistemelor si produselor anti-incendiu, Standarde si aplicatii in domeniul sistemelor si produselor de efractie, Testare si certificare, Calitate si Centre de alarma - sfera de activitate a EURALARM acopera securitatea la incendiu si efractie, control acces, sisteme de televiziune cu circuit inchis, transmitere a alarmei si centre de alarma.

Unul din obiectivele principale ale EURALARM este promovarea unei singure marci europene de calitate - CERTALARM - pentru produse si sisteme de securitate in si in afara Europei.

Ce asteapta A.R.T.S. de la EURALARM?
Accesul la instrumentele EURALARM in ceea ce priveste comunicarea cu celelalte asociatii europene, schimbul de experienta si exprimarea necesitatilor;
Informarea asupra noilor reglementari si standarde europene;
O mai buna intelegere a legislatiei europene
Valorificarea cit mai eficienta a surselor pietii de securitate.

Ce asteapta EURALARM de la A.R.T.S.?
Schimbul de experienta, in special in ceea ce priveste organizarea centrului de formare profesionala - organizarea de cursuri pentru dobindirea de competente;
Implicarea activa in actiunile EURALARM.