Contact

Email: office@arts.org.ro
Tel: +4 0735 848 558
Tel: +4 0720 026 200
Tel: +4 0720 026 097

Follow

Info

La 1 iulie, ARTS a lansat versiunea noua a portalului asociatiei, care include site-uri separate pentru fiecare sector de activitate in care este implicata asociatia.

Siteurile http://www.arts.org.ro, cat si http://cursuri.arts.org.ro, au fost modernizate si ruleaza acum variante pentru PC, precum si pentru tablete si telefoanele mobile.

A.R.T.S. a incheiat Protocolul de Colaborare cu ASOCIATIA ROMANA DE FACILITY MANAGEMENT.

ROFMA este o asociatie non-profit, infiintata in anul 2009, ce are ca obiect sustinerea, dezvoltarea si promovarea serviciilor de Property & Facility Management in Romania.

ROFMA defineste standardele si normele in domeniul Facility Management din Romania, constituie o platforma de comunicare de specialitate pentru membrii sai si o interfata intre comunitatea de Facility Management si autoritatile locale si nationale.

Prin semnarea Protocolului, cele doua organizatii îşi recunosc în mod bilateral şi neechivoc rolul important pe care îl joacă în societate prin promovarea valorii şi calităţii unui sistem prin intermediul căruia se doreşte atingerea unor niveluri superioare ale relaţiilor profesionale, prin apărarea intereselor individuale, dar şi de grup, prin punerea la dispoziţia membrilor societăţii a unor programe cu suport civic bazate pe soluţii sociale moderne, transparente şi europene, viabile din punct de vedere economic, originale din punct de vedere cultural şi accesibile din punct de vedere comunicaţional.