Contact

Email: office@arts.org.ro
Tel: +4 0735 848 558
Tel: +4 0720 026 200
Tel: +4 0720 026 097

Follow

Info

La 1 iulie, ARTS a lansat versiunea noua a portalului asociatiei, care include site-uri separate pentru fiecare sector de activitate in care este implicata asociatia.

Siteurile http://www.arts.org.ro, cat si http://cursuri.arts.org.ro, au fost modernizate si ruleaza acum variante pentru PC, precum si pentru tablete si telefoanele mobile.


Asociatia Romana pentru Tehnica de Securitate scoate la concurs postul de Director Executiv

Astăzi 7.12.2021, in sedinta CD al ARTS a fost desemnat Directorul Executiv interimar al ARTS.

In baza protocolului incheiat cu Facultatea de Inginerie a Instalatiilor din Bucuresti, ARTS a format grupul de lucru pentru realizarea programului de Master: Securitate in mediul construit, care isi va incepe activitatea pe 20 decembrie 2016.

In data de 6 decembrie 2016, la sediul ARTS, s-a incheiat PROTOCOLUL DE COLABORARE cu ISA (International Security Association) din Serbia. Obiectivele protocolului prevad organizarea de activitati comune, conferinte, seminarii, ateliere, mese rotunde, schimb de experienta in formarea si dezvoltarea profesionala a operatorilor si instalatorilor de sisteme de securitate, raspandirea culturii de securitate la nivelul comunitatii, publicarea de lucr?ri stiintifice si articole in revista "Alarma", publicata de ARTS si alte publicatii propuse de ISA.

ARTS impreuna cu InterSOFT Start Solutions au organizat primul curs pentru TEHNICIAN DEVIZE PENTRU SISTEME DE SECURITATE privind utilizarea solutiei software DEVIZ PROFESIONAL.

Mai multe imagini găsiţi pe pagina noastra de Facebook.