Contact

Email: office@arts.org.ro
Tel: +4 0735 848 558
Tel: +4 0720 026 200
Tel: +4 0720 026 097

Follow

Info

La 1 iulie, ARTS a lansat versiunea noua a portalului asociatiei, care include site-uri separate pentru fiecare sector de activitate in care este implicata asociatia.

Siteurile http://www.arts.org.ro, cat si http://cursuri.arts.org.ro, au fost modernizate si ruleaza acum variante pentru PC, precum si pentru tablete si telefoanele mobile.

ORGANIZATORI

PARTNER PRINCIPAL AL EVENIMENTULUI

PARTNER EDITIE ANIVERSARA

PARTENERI AI EVENIMENTULUI

PARTENERI MEDIA

INVITAȚIE

 

Stimați membri,

Evoluția pandemiei COVID 19 și noile restricții impuse de autorități au condus Consiliul Director al ARTS la decizia de a renunța anul acesta la ideea organizării unui eveniment „life” prin care să marcăm 18 ani de la înființarea asociației.
În aceste condiții, singura posibilitate pe care o avem pentru a marca totuși acest „majorat” rămâne organizarea unui eveniment online în care să ne revedem, să ne reauzim și totodată să urmărim ce noutăți s-au pregătit să ne prezinte câțiva dintre jucătorii din piața tehnologiilor de securitate, sponsorii ediției. Mai mult, sperăm să avem la majoratul nostru, câteva cuvinte din partea mai vechilor și noilor parteneri ai asociației și, de ce nu, din partea membrilor care doresc să transmită ceva comunității noastre.
Așadar, vă invităm la evenimentul online cu titlul: „ARTS la majorat - privind spre viitor”, structurat în două secțiuni. În sesiunea de deschidere vă invităm să rememorăm împreună principalele evenimente din cei 18 ani și să ascultăm luările dumneavoastră de cuvânt, precum și ale invitaților noștri. După o scurtă pauză, vom putea urmări prezentările sponsorilor evenimentului precum și sesiunea de întrebări și răspunsuri.
Vă invităm să vă înscrieți atât în sesiunea dedicată luărilor de cuvânt cât și în cea de dicată sponsorilor și noutăților tehnologice..

Liviu MATEESCU, Președintele ARTS


Vă așteptăm și pe dumneavoastră să ne fiți alături,

Miercuri, 24 noiembrie 2021 ora 09:00,
la conferința aniversară
ARTS LA MAJORAT - PRIVIND SPRE VIITOR!
găzduită pe platforma ZOOM şi

Contact:

  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • Telefon: +40 726 671 612