Contact

Email: office@arts.org.ro
Tel: +4 0735 848 558
Tel: +4 0720 026 200
Tel: +4 0720 026 097

Follow

Info

La 1 iulie, ARTS a lansat versiunea noua a portalului asociatiei, care include site-uri separate pentru fiecare sector de activitate in care este implicata asociatia.

Siteurile http://www.arts.org.ro, cat si http://cursuri.arts.org.ro, au fost modernizate si ruleaza acum variante pentru PC, precum si pentru tablete si telefoanele mobile.


ORGANIZATOR

Powered by

PARTENER PRINCIPAL / MAIN PARTNER

PARTENER PLATINUM / PLATINUM PARTNER

PARTENERI GOLD / GOLD PARTNERS

PARTENER SILVER / SILVER PARTNER

INSTITUŢII PARTENERE / PARTNER INSTITUTIONS

PARTENERI MEDIA / MEDIA PARTNERS

DESPRE EVENIMENT

Asociaţia Română pentru Tehnică de Securitate - ARTS vă invita la unul dintre evenimentele majore de marketing și PR din domeniul tehnicii de securitate din România, respectiv e-ROMANIAN SECURITY FAIR – Expo-Conferinţa dedicată sistemelor şi serviciilor de securitate, care se va desfăşura în intervalul 21-23 octombrie 2020 pe platforma online My Connector.

Evenimentul abordează “schimbarea”, temă prefigurată încă de la începutul anului, dar, vine cu iniţiative conturate în jurul unor provocări actuale şi cu proiecte actualizate în acord cu transformările şi contribuţiile industriei aduse în perioada pandemiei. Aşadar, zonele de explorare ale expoziţiei vizează tehnologiile de securitate și alarmare la incendiu, supravegherea și procesarea informațiilor video strâns legată de dezvoltarea infrastructurilor hardware și software, conceptele de tip „deep learning”, „artificial inteligence”, IoT, Cyber-security şi nu în ultimul rând, soluții pentru Smart Cities. De asemenea, sistemele de control al accesului din ce în ce mai performante și sigure, identificarea biometrică, sistemele de control și securitate perimetrală, sistemele de comunicație, dispeceratele, centralele de efracție și detectoarele de înaltă performanță se vor găsi cu siguranță în oferta expozanților.

Cum nevoia de educație și diseminare a informațiilor rămâne critică, deoarece cei mai mulți oameni sau companii nu se confruntă cu astfel de cunoștințe sau informații în activitatea curentă, expoziţia este însoţită de o conferinţă menită să contribuie la creșterea gradului de conștientizare a problemelor de securitate. Temele conferinţei sunt orientate spre securitatea şi siguranţa în condiţiile pandemiei – schimbările din activitatea curentă, managementul crizei şi urgenţele medicale; tendinţele tehnologice actuale în ceea ce priveşte supravegherea video şi termală, control accesul, detecţia şi alarmarea la incendiu, securitatea cibernetică, tehnologiile RADAR, LiDAR; serviciile moderne în securitate şi rolul asociaţiilor profesionale în problemele actuale.

Chiar dacă dorinţa noastră, a tuturor, este să ne reîntoarcem la evenimentele obișnuite, în care putem să comunicăm faţă în faţă și să fim aproape unii de ceilalţi, sperăm să vă avem aproape şi la acest eveniment virtual, pe parcursul celor trei zile de desfăşurare online şi transmis LiVE pe canalele noastre de Youtube si Facebook.

Vă aşteptăm deopotrivă, integratori şi instalatori de soluții de securitate dar și din alte servicii aferente domeniului securității, specialişti, beneficiari şi competitori, să ne fiţi alături la e-ROMANIAN SECURITY FAIR, ca parteneri confirmaţi şi interesaţi de industria securității, dar și ca participanţi activi la crearea de noi sinergii între oameni, companii, asociații, instituții și opinia publică.

Contact:

  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • Telefon: +40 726 671 612

INVITAŢI ÎN PANELURI


Stelian Arion - Vicepreşedinte ARTS
Cristian Şoricuţ - Vicepreşedinte ARTS
Gabriel Badea - Preşedinte FSS
Alexandru MATEICIUC Head of Representative Office Romania & Moldova SCHRACK SECONET
Dragoş BĂSMĂLUŢĂ Director Critical Technologies
Liviu MATEESCU - Preşedinte ARTS
Jon Koenz - Vicepreşedinte Euralarm şi Preşedinte al Secţiunii de servicii
Benoît Stockbroeckx - Director Tehnic, Euralarm
Constantin Rudnitchi - Realizator emisiuni la RFI şi Profit.ro
Aurel Catrinoiu - Preşedinte ANERSF
Col.(r)dr.ing. Sorin Calotă - Vicepreşedinte ARISI
Orest Rădulescu - Director dezvoltare, Romano Electro
Cristian Vasiliu - Director General ROFMA
Călin Vilt - SCoR Cluster