Contact

Email: office@arts.org.ro
Tel: +4 0735 848 558
Tel: +4 0720 026 200
Tel: +4 0720 026 097

Follow

Info

La 1 iulie, ARTS a lansat versiunea noua a portalului asociatiei, care include site-uri separate pentru fiecare sector de activitate in care este implicata asociatia.

Siteurile http://www.arts.org.ro, cat si http://cursuri.arts.org.ro, au fost modernizate si ruleaza acum variante pentru PC, precum si pentru tablete si telefoanele mobile.

ORGANIZATOR

SPONSORI DE PANEL

DESPRE EVENIMENT

Securitatea este un termen cu spectru larg, folosit la diverse niveluri – de la individ la nivel național, iar tehnologia inteligenței artificiale și tehnologia „machine learning” sunt aplicate și dezvoltate în acest spectru. Cu toate că aceste tehnologii au potențial și își găsesc aplicabilitate într-o mare măsură în societate, ele oferă adesea mai multe întrebări decât răspunsuri, în ceea ce privește regulile, reglementările și chiar judecata morală. Abordând un titlu de actualitate - SECURITATEA ÎNTR-O NOUĂ DIMENSIUNE ȘI IMPLICAȚIILE INTELIGENȚEI ARTIFICIALE – ne dorim ca în ediția din acest an a conferinței, să aruncăm o privire asupra tendințelor și aplicațiilor actuale ale acestor tehnologii, aflate la intersecția dintre inteligența artificială și domeniul securității. Inteligența artificială și securitatea au fost - în multe moduri - făcute una pentru cealaltă, iar abordările moderne ale „machine learning” par să vină exact la timp pentru a umple lacunele sistemelor anterioare de securitate bazate pe reguli. În afară de un punct de vedere cu privire la utilizările actuale, intenționăm să atingem aplicații up-and-coming și spațiu pentru inovare, declanșate de evoluția nevoilor populației. Este important să subliniem că, pe măsură ce amenințările și contextele sociale evoluează, tehnologia trebuie să se adapteze - precum și regulile care guvernează utilizarea acestor tehnologii. Evenimentul va avea loc

Miercuri, 5 iunie 2019,
Hotel Marshal Garden, sala Panoramic 1
București 010574 Calea Dorobanţilor nr. 50B,
44.4499° N, 26.0995° E

Vă invităm ca pe parcursul a două paneluri să parcurgem împreună următoarele subiecte de discuție: detecția specială – metode alternative de detecție a incendiului, monitorizarea și controlul de la distanță, intelugența artificială în tehnologiile video, aplicații biometrice în securitate, viitorul serviciilor de pază versus inteligența artificială.

Participarea dumneavoastră ne-ar onora în aceeaşi măsură în care considerăm că prezența dumneavoastră va contribui la crearea ideilor cu privire la unele direcții în care se îndreaptă tehnologiile AI și, de asemenea, la evidențierea unor obstacole și provocări cheie care trebuie reconciliate înainte ca tehnologia să poată începe să-și atingă întregul potențial.

Vă rugăm confirmaţi participarea dumneavoastră până la data de 29 mai 2019 prin trimiterea formularului de înregistrare completat pe care îl puteţí descărca din această pagină, la adresele de mai jos:

  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • Telefon: 0314 056 402

STRUCTURA EVENIMENTULUI

Liviu MATEESCU - Preşedinte ARTS
Jon Koenz - Vicepreşedinte Euralarm şi Preşedinte al Secţiunii de servicii
PANEL I
sponsorizat de
Detecția specială – metode alternative de detecție a incendiului
Moderator Sorin Calotă - Vicepreşedinte ARISI
PREZENTĂRI
Alexandru MATEICIUC Head of Representative Office Romania & Moldova SCHRACK SECONET
Ing. Cristian ȘORICUȚ, Vicepreşedinte ARTS
Arh. Horia Mihai NICOLESCU - Vicepreşedinte ASI
Lt-col, Lect.univ.dr.ing Ştefan Nicolae TRACHE Decan Facultatea de Pompieri
Conf.dr.ing. Daniel Popescu - Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti
PANEL II
sponsorizat de
Inteligența artificială în tehnologiile video
Moderator Stelian Arion - Vicepreşedinte ARTS
PREZENTĂRI
Ec. Doru ASMARANDEI, Director General AZITREND DISTRIBUTION
Ing. Bogdan VIŞAN, Business Development Manager HIKVISION
Bogdan GAVRIL, Sales Engineer and Trainer CEE Region AXIS COMMUNICATIONS
Slavko PANDUROV, Regional Sales manager, Balkans & Middle Europe, AVIGILON
Av. Alina IANCU, Senior associate NIPAA S.C.A.

ASOCIAŢII PARTENERE

DE 10 ANI ÎMPREUNĂ

PARTENERI MEDIA