Contact

Email: office@arts.org.ro
Tel: +4 0735 848 558
Tel: +4 0720 026 200
Tel: +4 0720 026 097

Follow

Info

La 1 iulie, ARTS a lansat versiunea noua a portalului asociatiei, care include site-uri separate pentru fiecare sector de activitate in care este implicata asociatia.

Siteurile http://www.arts.org.ro, cat si http://cursuri.arts.org.ro, au fost modernizate si ruleaza acum variante pentru PC, precum si pentru tablete si telefoanele mobile.

ORGANIZATORI

PARTENERI EVENIMENT

logo_astal_2014.png

PARTENERI MEDIA

DESPRE EVENIMENT

De-a lungul întregii sale istorii, omul a simţit permanent nevoia de stabilitate şi s-a preocupat să-şi asigure agoniseala, proprietatea, hrana şi propria viaţă. „Nu se poate trăi fără a avea sentimentul siguranţei acţiunii şi al stabilităţii”, se afirmă, parcă la unison, din mediul sociologic.

Prin urmare, faţă de această realitate, singurul concept care poate răspunde acestor deziderate (siguranţă şi stabilitate) este conceptul de securitate. Cum se realizează, însă, securitatea, reprezintă o chestiune ce ţine de strategie, priorităţi, context geopolitic şi nu în ultimul rând, de managementul situaţiilor de risc.

A.R.T.S. şi Media Makers organizează

joi 29 martie 2018,
la hotel Hilton Athénée Palace, sala Regina Maria,
cea de a III-a Ediţie a Conferinţei privind riscul de securitate la incendiu şi la efracţie, cu titlul
“Evaluarea riscului – Cele mai bune practici”.

Evenimentul este structurat în două paneluri, pe parcursul cărora vor fi aduse în prim plan riscul de securitate în contextul general de risc și riscul de incendiu în contextul general al riscului la dezastru.

Contact:

  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • Telefon: 0314 056 402