Contact

Email: office@arts.org.ro
Tel: +4 0735 848 558
Tel: +4 0720 026 200
Tel: +4 0720 026 097

Follow

Info

La 1 iulie, ARTS a lansat versiunea noua a portalului asociatiei, care include site-uri separate pentru fiecare sector de activitate in care este implicata asociatia.

Siteurile http://www.arts.org.ro, cat si http://cursuri.arts.org.ro, au fost modernizate si ruleaza acum variante pentru PC, precum si pentru tablete si telefoanele mobile.

SECURITATEA PRIVATĂ ÎN VIAŢA SOCIETĂŢII - REGLEMENTĂRI ŞI INFLUENŢE

Editie aniversara cu prilejul implinii a 10 ani de existenta pe piata de securitate din Romania a ASOCIATIEI ROMANE PENTRU TEHNICA DE SECURITATE - Promotor al reglementarii pietei de securitate din Romania.

 

ORGANIZATOR

 
 

DESPRE EVENIMENT

ASOCIAŢIA ROMÂNĂ PENTRU TEHNICĂ DE SECURITATE (A.R.T.S.), organizează cea de a V-a ediţie a Conferinţei Naţionale a asociaţiei, a cărei tematică abordează

SECURITATEA PRIVATA IN VIATA SOCIETATII - REGLEMENTARI SI INFLUENTE,

Subiectul central al conferintei este ARTS - Promotor al reglementarii pietei de securitate din Romania. In jurul acestui subiect se vor dezvolta dezbateri privind analiza de risc la securitate versus cresterea nivelului de securitate a amenintarilor vor fi expuse perspectivele in reglementarea domeniului detectarii si semnalizarii incendiilor precum si initiativele legislative privind autorizarea persoanelor care efectueaza lucrari in domeniul apararii impotriva incendiului. Vor fi discutate acreditarea organismelor de evaluare si verificare a constantei performantei produselor, pentru constructii in vederea desemnarii pentru regulamentul 305/2011, dar si viziunea EURALARM privind piata de securitate electronica europeana - orizonturi 2020.

Miercuri, 5 iunie 2013

Hotel Crowne Plaza, Bucureşti

Crowne Ballroom

ora 09:00

Vă rugăm confirmaţi participarea dumneavoastră până la data de 25 mai 2013, la:
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. ,
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Tel: +4031.405.64.02/ Fax: +4031.405.64.01