Contact

Email: office@arts.org.ro
Tel: +4 0740 100 043
Tel: +4 0726 671 612
Fax: +4031.405.64.01

Follow

Info

La 1 iulie, ARTS a lansat versiunea noua a portalului asociatiei, care include site-uri separate pentru fiecare sector de activitate in care este implicata asociatia.

Siteurile http://www.arts.org.ro, cat si http://cursuri.arts.org.ro, au fost modernizate si ruleaza acum variante pentru PC, precum si pentru tablete si telefoanele mobile.

SECURITATEA FIZICĂ ȘI SECURITATEA LA INCENDIU ÎN VIAȚA SOCIETĂȚII

 

ORGANIZATOR

 
 

PARTENERI

DESPRE EVENIMENT

ASOCIAŢIA ROMÂNĂ PENTRU TEHNICĂ DE SECURITATE (A.R.T.S.), organizează cea de a VIII-a ediţie a Conferinţei Naţionale a asociaţiei, a cărei tematică abordează

SECURITATEA FIZICĂ ȘI SECURITATEA LA INCENDIU ÎN VIAȚA SOCIETĂȚII

În cadrul conferinţei ne dorim să discutăm cum este percepută securitatea fizică și siguranța la foc astăzi. În acest sens evenimentul este organizat sub formă de paneluri, fiecare panel abordând câte un aspect derivat din tematica generală. Suntem încrezători că se va realiza o coeziune eficientă în cadrul fiecărui panel şi un schimb de idei interactiv între invitaţi şi participanţii la conferinţă.

Cele trei paneluri ale conferinței sunt:
1. Securitatea fizică și rolul ei în securitatea națională și regională și standardele naționale aplicabile ei
2. Sistemul de alarmare vocală în mall-uri, spații aglomerate și clădiri înalte
3. Siguranța și securitatea în unitățile medicale și de învățământ

Printre interlocutorii invitaţi în paneluri se numără reprezentanţi ai autorităţilor, respectiv I.G.P.R-D.O.P. şi I.G.S.U., Preşedintele EURALARM, reprezentanţi ai asociațiilor profesionale partenere, reprezentanţi din mediul privat și instituțional.

Vă rugăm confirmaţi participarea dumneavoastră până la data de 23 mai 2016, la:
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. ,
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Tel: +4031.405.64.02/ Fax: +4031.405.64.01

 
***

Mulţumim tuturor participanţilor la cea de a VIII-a ediţie a Conferinţei Naţionale a A.R.T.S. din 2 iunie 2016, eveniment ce a înregistrat un mare interes din partea dumneavoastră, reflectat atât în numărul şi domeniul variat de activitate al persoanelor prezente cât şi în dialogul stabilit între speakerii celor trei paneluri şi oaspeţii din sală.

Conferinţa Naţională a A.R.T.S. s-a bucurat de prezenţa a peste 130 de invitaţi din rândul autorităţilor publice centrale, asociaţiilor profesionale, societăţilor bancare, ambasadelor, institutiilor de învățământ, companiilor din domeniul infrastructurilor critice și a celor care activează pe piața tehnicii de securitate membre şi nemembre A.R.T.S..