Contact

Email: office@arts.org.ro
Tel: +4 0735 848 558
Tel: +4 0720 026 200
Tel: +4 0720 026 097

Follow

Info

La 1 iulie, ARTS a lansat versiunea noua a portalului asociatiei, care include site-uri separate pentru fiecare sector de activitate in care este implicata asociatia.

Siteurile http://www.arts.org.ro, cat si http://cursuri.arts.org.ro, au fost modernizate si ruleaza acum variante pentru PC, precum si pentru tablete si telefoanele mobile.

ORGANIZATORI

 

 

PARTENER GOLD

 

 

PARTENER SILVER

PARTENER BRONZE

 și  
  

DESPRE EVENIMENT


Asociaţia Română pentru Tehnică de Securitate (ARTS) împreună cu Asociaţia Naţională a Evaluatorilor de Risc la Securitate Fizică (ANERSFR) vă invită la cea de a VIII-a ediție a Conferinței de analiză a riscului, care se va desfășura în format fizic miercuri 10 mai 2023, la Hotel Capitol, București.
În actualul context internațional, in care apar noi riscuri de securitate și amenințări globale, este binevenită o intâlnire a specialiștilor in evaluarea prevenirea și diminuarea riscurilor in situatii normale, de conflagratii sau de cutremure majore.

Evoluţia dinamică şi rapidă a volumului şi complexităţii ameninţărilor precum şi creşterea constantă a numărului de breşe de securitate, necesită eforturi şi investiţii constante pentru asigurarea nivelului de protecţie dorit. Ignorarea oricărui tip de ameninţări ınseamnă asumarea unui nivel de risc pe care nici o companie nu şi-l poate permite, indiferent de domeniul de activitate şi ordinul de mărime.

Vă invităm ca pe parcursul a două paneluri să identificăm impreună factorii determinanți in degradarea procesului de evaluare a riscurilor la securitate fizică dar și soluțiile de securitate inteligente in contextual amenințărilor actuale.

Participarea dumneavoastră la conferinta din data de 10 mai 2023 ne-ar onora si considerăm ca interventiile pe care le veti avea, vor contribui la generarea unor propuneri și inițiative de modificare in bine a legislației și reglementărilor actuale din domeniul securitatii private.

Vă mulţumim şi vă aşteptăm să ne fiți alături,

Miercuri 10 mai 2023 ora 09:30,
la conferința cu tema

RISCURI DE SECURITATE ÎN SITUAȚII NORMALE, DE CONFLAGRAȚII SAU CUTREMURE
Hotel Capitol, București

Contact:

  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • Telefon: +40 720 026 200

 

 

      AGENDA EVENIMENTULUI