Contact

Email: office@arts.org.ro
Tel: +4 0735 848 558
Tel: +4 0720 026 200
Tel: +4 0720 026 097

Follow

Info

La 1 iulie, ARTS a lansat versiunea noua a portalului asociatiei, care include site-uri separate pentru fiecare sector de activitate in care este implicata asociatia.

Siteurile http://www.arts.org.ro, cat si http://cursuri.arts.org.ro, au fost modernizate si ruleaza acum variante pentru PC, precum si pentru tablete si telefoanele mobile.

 

Adria Security Summit 2024 se va desfasura anul acesta, între 19 si 20 octombrie în Sarajevo, capitala Bosniei si Hertegovinei
Summit-ul va oferi o serie de evenimente din domeniul securității fizice, securității cibernetice, IoT, TIC, soluțiilor inteligente și tehnologiilor conexe.
Evenimentul va găzdui peste 150 de expozanți naționali și internaționali din peste 50 de tari estimandu-se vizita a peste 3000 de participanți.
Folosind platforma avansată de matchmaking, participanții se vor conecta cu experți din industrie, lideri de gândire și potențiali parteneri, atât la fața locului, cât și online.
Cu diverse oportunități de networking disponibile din momentul înregistrării, participanții vor avea suficient timp pentru a crea conexiuni, a face schimb de informații și a explora colaborări reciproc avantajoase.
Nu ratați această oportunitate de a interacționa cu cei mai buni lideri din industrie, de a obține informații valoroase și de a prezenta inovațiile dvs. unui public global.
Informații sunt disponibile pe site-ul oficial al Summit-ului, https://www.adriasecuritysummit.com/, pe conturile de social media dedicate, prin e-mailul Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau prin telefon +387 33 788 985.

 

  Download the press release