Contact

Email: office@arts.org.ro
Tel: +4 0735 848 558
Tel: +4 0720 026 200
Tel: +4 0720 026 097

Follow

Info

La 1 iulie, ARTS a lansat versiunea noua a portalului asociatiei, care include site-uri separate pentru fiecare sector de activitate in care este implicata asociatia.

Siteurile http://www.arts.org.ro, cat si http://cursuri.arts.org.ro, au fost modernizate si ruleaza acum variante pentru PC, precum si pentru tablete si telefoanele mobile.

Asociația Română pentru Tehnică de Securitate a organizat în 14 martie 2024 la Hotel Magnus din Galați Întâlnirea Regională a societaților din domeniul securității private din județele Brăila, Galați, Tulcea, Vaslui, Vrancea. Agenda evenimentului a inclus prezentări ale vicepreședinților ARTS, Domnii Alexandru Mateiciuc și Niculae Ungar precum și discuții între reprezentanții companiilor din domeniul securității private cu reprezentanții IGPR și IGSU; discuții moderate de inițiatorul întâlnirii, Domnul Adrian Gheorghiu. Mulțumim celor 44 de invitați prezenți, reprezentând 30 de firme.
ARTS dorește să multiplice inițiativa de succes a firmei Helios Security, reprezentată prin Domnul Adrian Gheorghiu, sens în care așteptăm propuneri ale altor membri ai ARTS pentru organizarea unor întâlniri regionale.