Contact

Email: office@arts.org.ro
Tel: +4 0740 100 043
Tel: +4 0726 671 612
Tel: +4 0740 100 056
Fax: +4031.405.64.01

Follow

Info

La 1 iulie, ARTS a lansat versiunea noua a portalului asociatiei, care include site-uri separate pentru fiecare sector de activitate in care este implicata asociatia.

Siteurile http://www.arts.org.ro, cat si http://cursuri.arts.org.ro, au fost modernizate si ruleaza acum variante pentru PC, precum si pentru tablete si telefoanele mobile.


Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/clients/client4/web33/web/libraries/src/Environment/Browser.php on line 620
ARTS LA MAJORAT - PRIVIND SPRE VIITOR!

24 noiembrie 2021
Online Event


și LiVE pe Youtube

Astăzi 28.10.2021 a fost semnat Protocolul de colaborare între ARTS și Uniunea Națională a Societăților de Asigurare si Reasigurare din România (UNSAR).

66% din cele mai mari 50 de daune achitate în baza asigurărilor pentru locuințe au fost provocate de incendii

SECURITATEA - ÎN ȘI POST PANDEMIE....

30 iunie 2021
Online Event


și LiVE pe Youtube

OPTIMIZARE ȘI PERFORMANȚĂ ÎN REDUCEREA RISCURILOR DE SECURITATE

12 mai 2021
Online Event
LiVE pe Youtube și preluat deFacebook

În urma ședinței AG ARTS, care s-a desfășurat miercuri, 10 februarie 2021 vă facem cunoscut noul Consiliu Director al Asociației Române pentru Tehnică de Securitate.

Asociația Română pentru Tehnică de Securitate (ARTS), asociație de utilitate publică, Asociația pentru Securitate la Incendiu (ASI) și Asociația Inginerilor pentru Securitate la Incendiu (ARISI), ca asociații profesionale reprezentative pentru domeniul securității la incendiu, doresc să ofere autorităților de reglementare, managerilor de spitale, factorilor de intervenție, asigurătorilor etc., invitația de se folosi de experiența și expertiza privind elaborarea celor mai potrivite măsuri pentru reducerea riscurilor de securitate și recâștigării încrederii în sistemul medical din România.

Articol privat

Stimaţi membri, dragi colegi,

Traversăm o perioadă deosebită în viaţa noastră şi a organizaţiilor noastre când trebuie să ne adaptăm rapid la schimbările impuse de criza declanşată de pandemia COVID 19. Evident că nu este simplu şi nici uşor, iar consecinţele pe termen mediu şi lung nu le anticipăm. Cert este că anumite activităţi care ne reuneau şi făceau posibile contactele directe, schimbul de idei şi informaţii, relaţionarea etc. sunt şi vor fi cel puţin pentru această perioadă suspendate, iar legătura umană se stabileşte doar prin mijloacele electronice de comunicaţii. Deja s-a ajuns la o obişnuinţă în a utiliza platformele audio-video online de şedinţe, conferinţe, cursuri de pregătire profesională, chiar şi expoziţii în mediul virtual.

TENDINŢE ÎN ANALIZA ŞI TRATAREA RISCULUI

20 mai 2020
Online Event
LIVE şi pe Facebook


[...] În contextul măsurilor restrictive privind prevenţia răspândirii COVID 19, deja în unele state se utilizează pe scară largă tehnologiile video necesare monitorizării la distanță a persoanelor, inclusiv a temperaturii și a traseului pe care acestea se deplasează în limita de supraveghere. Acest lucru este extrem de util în spații cu tranzit mare de persoane precum stații de metrou, aeroporturi sau gări dar şi pe străzi şi în spaţiile aglomerate. Metoda poate fi foarte eficace în depistarea și localizarea posibililor purtători de virus şi sunt date care confirmă rezultate foarte bune.


Stimați colegi,

Actuala pandemie ne pune pe toți la încercare, atât din punct de vedere uman, al relațiilor dintre noi, cât și din punt de vedere al felului în care ne desfășurăm activitatea. În mai puțin de o luna, virusul Covid-19 a reusit sa ne schimbe complet viața și felul în care ne raportăm la valorile umane esențiale: solidaritate, onestitate, grijă față de sănătatea noastră și a celor din jurul nostru.

Nu trebuie să uităm nicio clipă că prin însăși obiectul activității noastre, ne adresăm uneia dintre nevoile de bază ale individiului și ale societății: nevoia de securitate, de a te ști în siguranță. Este imperios necesar sa ne asumăm toate responsabilitățile care ne revin ca asociație din domeniul asigurării securității persoanelor – fizice sau juridice – și a bunurilor lor, într-o perioadă de criză majoră. Ne revine un rol important în a asigura că reperele morale și juridice ale societății nu sunt puse sub semnul întrebării și că siguranța cetățenilor nu este periclitată în vreun fel.

COMUNICAT

Ministerul Muncii și Protecției Sociale (MMPS) recomandă, în scop preventiv, ca firmele să permită angajaților să lucreze de acasă, în contextul apariției riscului de îmbolnăvire cu coronavirus. Luând în considerare această recomandare, angajaţii executivului ARTS pot fi contactaţi:

de Luni până Vineri
în intervalul orar 8:30-17:00
la următoarele numere de telefon:

Aceia dintre dumneavoastră care doresc să îşi ridice Certificatul de absolvire obţinut în urma efectuării unuia dintre cursurile organizate de ARTS, sunt rugaţi să îl contacteze telefonic pe domnul Horaţiu Marinescu.

Asociaţia Română pentru Tehnică de Securitate
Bucureşti, 20 martie 2020


Miercuri, 19 februarie 2020 s-a semnat acordul de parteneriat între ARTS şi AFOR - Asociaţia de Fibră Optică din România

SISTEME DE PROTECȚIE ÎMPOTRIVA INCENDIILOR

Bucureşti, 29 aprilie 2020
Acest eveniment s-a amânat pentru anul viitor.

Save these dates:

20 mai 2020 - Conferinţa de analză de risc
11 iunie 2020 - Conferinţa Naţională a ARTS
14 - 16 octombrie 2020 - Romanian Security Fair
14 octombrie 2020 - AG ARTS
15 octombrie 2020 - Conferinţa Smart Cities of Romania Cluster

Ziua securităţii private şi Gala decernării premiile OSPA România

Ziua Securităţii Private a avut loc vineri, 15 noiembrie 2019 la Hotel JW Marriott din Bucureşti. În cadrul evenimentului a fost organizată Conferinţa Regională de Securitate Securitatea Privată – Evoluție prin inovație 2019, mini-expoziția Supporting Romania 2019 şi Gala decernării premiilor OSPA – ediţia a IV-a.

S-a lansat “Smart Cities of Romania Cluster”, primul cluster din România dedicat dezvoltării și inovării în domeniul orașelor inteligente

Cu ocazia celei de a cincea ediții a Expo-Conferinței Naționale SMART CITIES OF ROMANIA, organizatorii evenimentului au anunțat lansarea "Smart Cities of Romania Cluster", cluster național a cărui pricipală misiune este de a facilita colaborarea dintre administrația publică și centrală, institutele CDI, mediul academic și cel privat și organismele de finanțare în scopul dezvoltării orașelor inteligente din România.

ARTS organizează Workshop-ul "Atelierul Lăcătuşului"

Avem plăcerea de a vă anunţa începerea unor ateliere şi seminare de instruire în domeniul securităţii mecanice, sub egida Centrului de Formare Profesională al ARTS (CFP ARTS)şi în parteneriat cu firme de specialitate, sesiuni intitulate: “Atelierul Lăcătuşului/The Locksmith’s Workshop®”.