Contact

Email: office@arts.org.ro
Tel: +4 0735 848 558
Tel: +4 0720 026 200
Tel: +4 0720 026 097

Follow

Info

La 1 iulie, ARTS a lansat versiunea noua a portalului asociatiei, care include site-uri separate pentru fiecare sector de activitate in care este implicata asociatia.

Siteurile http://www.arts.org.ro, cat si http://cursuri.arts.org.ro, au fost modernizate si ruleaza acum variante pentru PC, precum si pentru tablete si telefoanele mobile.

Asociația Română pentru Tehnică de Securitate a organizat cea de a XVI-a ediție a Conferinței Naționale, marți 18 iunie 2024, la hotel Capital Plaza din București.

Mulțumim partenerilor noștri: Speed Fire Protection, Siel Invest, Critical Technologies, KMW Systems si SSG Security Solutions care au susținut  acest eveniment și care prin prezentări, au stârnit dezbateri în randul celor peste 80 de specialiști din domeniul securității private. 

Mulțumim Domnilor Stelian Arion, Mihai Horia Nicolescu, reprezentanților IGSU și IGPR, pentru expunerile interesante și prezența activă.

 

 

 

Cu ocazia aniversării celor 30 de ani de la inființarea @Uniunii Naționale a Societătilor de Asigurare și Reasigurare din România (UNSAR), ARTS a primit “Distinctia pentru parteneriat si pentru contributia deosebita la dezvoltarea industriei de asigurari din Romania

 

 

 

 

Adria Security Summit 2024 se va desfasura anul acesta, între 19 si 20 octombrie în Sarajevo, capitala Bosniei si Hertegovinei
Summit-ul va oferi o serie de evenimente din domeniul securității fizice, securității cibernetice, IoT, TIC, soluțiilor inteligente și tehnologiilor conexe.
Evenimentul va găzdui peste 150 de expozanți naționali și internaționali din peste 50 de tari estimandu-se vizita a peste 3000 de participanți.
Folosind platforma avansată de matchmaking, participanții se vor conecta cu experți din industrie, lideri de gândire și potențiali parteneri, atât la fața locului, cât și online.
Cu diverse oportunități de networking disponibile din momentul înregistrării, participanții vor avea suficient timp pentru a crea conexiuni, a face schimb de informații și a explora colaborări reciproc avantajoase.
Nu ratați această oportunitate de a interacționa cu cei mai buni lideri din industrie, de a obține informații valoroase și de a prezenta inovațiile dvs. unui public global.
Informații sunt disponibile pe site-ul oficial al Summit-ului, https://www.adriasecuritysummit.com/, pe conturile de social media dedicate, prin e-mailul Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau prin telefon +387 33 788 985.

 

  Download the press release   

 

Strategii și tehnologii pentru un mediu sigur acasă

Siguranța și securitatea casei cuiva sunt esențiale în menținerea unui stil de viață sănătos și pașnic. Această carte albă își propune să exploreze diverse strategii și tehnologii care pot fi implementate pentru a spori siguranța vieții domestice. Prin identificarea riscurilor potențiale și propunând soluții eficiente, această lucrare oferă informații valoroase pentru proprietarii de case, profesioniștii în securitate, factorii de decizie și guvernele UE pentru a crea un mediu de viață mai sigur.

 

 

Mulțumim celor peste 70 participanți prezenți la Conferinta de Risc cu tema #sigurACASĂ, organizată de ARTS în data de 4 aprilie 2024, precum și partenerilor noștri care au susținut  acest eveniment: Siel Invest, Bosch, Set Alarm, Honeywell, Azitrend și Advanced Technical Solutions and Design. Mulțumim reprezentanților UNSAR, IGPR – ICPC, IGSU, ASRO, PSS pentru implicare și sprijin.

 

 

 

 

4 aprilie 2024, Hotel Capitol, București
Eveniment fizic

Asociația Română pentru Tehnică de Securitate a organizat în 14 martie 2024 la Hotel Magnus din Galați Întâlnirea Regională a societaților din domeniul securității private din județele Brăila, Galați, Tulcea, Vaslui, Vrancea. Agenda evenimentului a inclus prezentări ale vicepreședinților ARTS, Domnii Alexandru Mateiciuc și Niculae Ungar precum și discuții între reprezentanții companiilor din domeniul securității private cu reprezentanții IGPR și IGSU; discuții moderate de inițiatorul întâlnirii, Domnul Adrian Gheorghiu. Mulțumim celor 44 de invitați prezenți, reprezentând 30 de firme.
ARTS dorește să multiplice inițiativa de succes a firmei Helios Security, reprezentată prin Domnul Adrian Gheorghiu, sens în care așteptăm propuneri ale altor membri ai ARTS pentru organizarea unor întâlniri regionale.

 

 

 

        

 

 

În perioada 25-26 octombrie s-a desfășurat Adria Security Summit 2023.
Summit-ul a oferit o serie de evenimente din domeniile soluțiilor inteligente, tehnologiilor conexe securității fizice, securității cibernetice, IoT, TIC.
Evenimentul a găzduit peste 150 de expozanți naționali și internaționali din peste 50 de țări, printre care și membri ARTS: Azitrend Distribution, Magus Protect Technologies.

       

 

 

ARTS și UNSAR, în parteneriat cu Poliția Română, continuă implementarea campaniei #sigurAcasă, printr-o componentă online, derulată sub sloganul #ShareInSiguranță.

Fiți atenți la ce informații împărtășiți pe paginile de Social Media!

Acesta este mesajul campaniei #sigurACASĂ #ShareÎnSiguranță din acest an, desfășurată alături de ARTS, în parteneriat cu Poliția Română. O campanie ce vorbește nu doar despre a împărtăși bucuriile vieții cu ceilalți, ci și despre a ne asigura că informațiile noastre nu cad pe mâna celor care ar putea să ne răpească din aceste bucurii.

Statisticile spun că, procentual, România are cei mai multi proprietari de locuințe din Europa, însă există și un revers al medaliei: prea puține dintre aceste locuințe sunt asigurate. Cu toate că majoritatea proprietarilor consideră protecția împotriva furturilor ca fiind esențială, datele ne arată că nu suntem încă suficient de bine pregătiți.
Viața din online și legătura cu locuința noastră

O fotografie cu noul televizor, o postare din vacanță – ne place să împărtășim micile bucurii cu ceilalți. Dar, ATENȚIE! Informațiile pe care le postăm online pot apărea ca o invitație deschisă pentru cei care nu au cele mai bune intenții. De aceea, campania #sigurACASĂ vine cu un mesaj clar: Gândiți-vă de două ori înainte de a posta și protejați-vă informațiile personale!
Un pas concret? Protejează-ți casa!

Nu e vorba doar de „like-uri” și „share-uri”. E vorba și de sisteme de alarmă, uși mai rezistente și chiar de încheierea unei polițe de asigurări facultative. Aceasta ne poate oferi un sprijin financiar nu numai dacă suntem victimele furtului din locuință, ci și în alte cazuri – incendii, explozii, cutremure sau catastrofe naturale. Dacă ne gândim la casa noastră ca la o investiție (una dintre cele mai mari pe care le facem), atunci trebuie să ne gândim și la protejarea ei.

Siguranța noastră începe cu noi înșine. De aceea, e important să fim atenți nu numai la ce postăm online, dar și cum investim în protecția căminului nostru. Pentru că, în final, acasă e locul unde ne simțim cel mai în siguranță alături de cei dragi!

Află mai multe aici:

  Descarcă broșura  

 

Judecătoria Sectorului 3, București, a admis în data de 18.10.2023, cererea de fuziune prin absorbție a Asociației pentru Securitate la Incendiu - ASI de către Asociația Română pentru Tehnică de Securitate – ARTS.

ARTS își extinde astfel numărul de membri și cunoștintele specifice pe care aceștia le aduc în zona securității la incendiu.

Mulțumim celor 70 de participanți prezenți  între 13 si 15 octombrie 2023 la Conferința Națională Aniversară ARTS, care au sărbătorit, la hotel 5* Lux Garden din Azuga,  20 de ani la înființarea ARTS.  Vremea a fost splendidă, locația deosebită iar participanții minunați .

Am ascultat prezentările partenerilor noștri și ne-am bucurat de aducerile aminte stârnite de momentele petrecute împreună în ultimii 20 de ani.  Expoziția echipamentelor din anii 90, coffee break si Gala Dinner au constituit tot atâtea motive de rememorare ale unor întâmplări și momente din experiențele comune ale membrilor ARTS.

Mulțumim partenerilor și sponsorilor care prin prezentările profesioniste  și prin sprijinul acordat au făcut posibilă organizarea acestei conferințe aniversare: Schrack Seconet, Siel Invest, KMW Systems, Set Alarm,  Honeywell,  Ajax Systems, Critical Tehnologies și Lapp.