Contact

Email: office@arts.org.ro
Tel: +4031.405.64.02
Fax: +4031.405.64.01

Follow

Info

La 1 iulie, ARTS a lansat versiunea noua a portalului asociatiei, care include site-uri separate pentru fiecare sector de activitate in care este implicata asociatia.

Siteurile http://www.arts.org.ro, cat si http://cursuri.arts.org.ro, au fost modernizate si ruleaza acum variante pentru PC, precum si pentru tablete si telefoanele mobile.

Procesul de inregistrare la eveniment cuprinde 3 etape:

1. INREGISTRARE

Se completeaza formularul de inregistrare care va fi trimis catre ARTS si catre PARTICIPANT (nu uitati sa bifati casuta "Vreau sa primesc comanda pe e-mail"). Daca ati ales plata cu OP, in partea de sus a paginii se va afisa un mesaj de confirmare a trimiterii inregistrarii. Daca alegeti plata cu cardul, dupa trimiterea inregistrarii se va deschide o noua pagina pentru plata electronica securizata.

2. PLATA CU CARD (optional)
Daca ati ales plata cu cardul, ajungeti in pagina securizata a bancii. Verificati ca suma de plata este corecta, introduceti datele cardului si urmariti mesajul de succes sau esec al operatiunii. Daca plata s-a incheiat cu succes, veti putea trece la pasul 3.

3. GENERAREA FACTURII ELECTRONICE
Facturile se genereaza doar pentru platile deja efectuate. Daca tranzactia s-a incheiat cu succes, veti putea tipari factura.

 

Termenii și Condițiile ARTS


0RON