Contact

Email: office@arts.org.ro
Tel: +4 0735 848 558
Tel: +4 0726 671 612

Follow

Info

La 1 iulie, ARTS a lansat versiunea noua a portalului asociatiei, care include site-uri separate pentru fiecare sector de activitate in care este implicata asociatia.

Siteurile http://www.arts.org.ro, cat si http://cursuri.arts.org.ro, au fost modernizate si ruleaza acum variante pentru PC, precum si pentru tablete si telefoanele mobile.

ASOCIAȚIA ROMÂNĂ A INGINERILOR DE SECURITATE LA INCENDIU (ARISI)

ARISI este o asociație profesională, apolitică, non-guvernamentală și non profit deschisă tuturor celor care activează în domeniul securității la incendiu și care continuă traditia științifică a Societății Române de Protecție la Incendiu - SORPINC.

Scopul ARISI este acela de a contribui la formarea și dezvoltarea culturii de securitate la incendiu a populației, a mediului preuniversitar și universitar și a specialiștilor din diferite domenii tehnice.

  • În cadrul parteneriatului cele două asociaţii convin la schimbul de informaţii de interes reciproc, iniţierea şi dezvoltarea de programe comune, sprijinul reciproc în activitatea de formare profesională, crearea de colective mixte care să analizeze din punct de vedere legislativ oportunitatea propunerii unor proiecte de acte normative în domeniile de activitate specifice.
www.arisi.ro