Contact

Email: office@arts.org.ro
Tel: +4 0740 100 043
Tel: +4 0726 671 612
Tel: +4 0740 100 056
Fax: +4031.405.64.01

Follow

Info

La 1 iulie, ARTS a lansat versiunea noua a portalului asociatiei, care include site-uri separate pentru fiecare sector de activitate in care este implicata asociatia.

Siteurile http://www.arts.org.ro, cat si http://cursuri.arts.org.ro, au fost modernizate si ruleaza acum variante pentru PC, precum si pentru tablete si telefoanele mobile.

ARTS este partener alături de ICPC la Campania dedicată Zilei Europene a prevenirii furturilor din locuințe
#stopfurturidinlocuințe

Bucureşti, 19 iunie 2019


Ziua Europeană a prevenirii furturilor din locuințe este un concept care se fundamenteaza pe importanța conștientizării de către cetățeni a necesității adoptării unei atitudini prudente în raport cu locuința și bunurile proprii, precum și a consecințelor neluării unor măsuri preventive fundamentale. Acesta își propune să aducă în atenție modurile de operare cel mai frecvent utilizate de hoți, precum și principalele măsuri de siguranță pentru protejarea locuinței și a bunurilor personale.

Anul acesta, în România, de Ziua Europeană a prevenirii furturilor din locuință - 19 iunie 2019 - Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității (ICPC) în colaborare cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ilfov, organizează un seminar tematic la Centrul Cultural "ION MANU" din Otopeni, cu sprijinul Asociaţiei Române pentru Tehnică de Securitate, partener al Poliţiei Române în domeniul prevenirii infracţiunilor contra patrimoniului. În cadrul acestuia, specialişti din instituţiile partenere vor prezenta beneficiarilor informaţii referitoare la situaţia furturilor din locuinţe, la nivel naţional şi în judeţul Ilfov, modalităţi şi recomandări de prevenire.

În judeţul Dâmboviţa, la Târgovişte, evenimentul este marcat printr-o acţiune de informare a populaţiei cu privire la prevenirea infracţiunilor contra patrimoniului şi a furturilor din locuinţe, organizată de Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii – IPJ Dâmboviţa, cu sprijinul EUROGUARD - membru ARTS şi CAR Omenia Târgovişte.

ARTS este partener al acestui eveniment.