Contact

Email: office@arts.org.ro
Tel: +4 0735 848 558
Tel: +4 0720 026 200
Tel: +4 0720 026 097

Follow

Info

La 1 iulie, ARTS a lansat versiunea noua a portalului asociatiei, care include site-uri separate pentru fiecare sector de activitate in care este implicata asociatia.

Siteurile http://www.arts.org.ro, cat si http://cursuri.arts.org.ro, au fost modernizate si ruleaza acum variante pentru PC, precum si pentru tablete si telefoanele mobile.


Decernarea premiilor românești de excelență în securitate OSPA 2018 a avut loc vineri, 16 noiembrie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel și suntem încântați să vă anunțăm că printre câștigători s-au numărat și membri ai ARTS.


Câștigătorii OSPA au fost selectați de un grup de reprezentanți ai industriei, după aceleași criterii care se aplică în întreaga lume. Fiecare câștigător a demonstrat că și-a efectuat angajamentul și performanțele deosebite în sectorul de securitate la un nivel excepțional.

 

Este extraordinar să vezi entuziasmul și angajamentul față de performanțele remarcabile ale unor companii și profesioniști din securitate. Cei care au primit premiul OSPA au demonstrat că sunt cu adevărat cei mai buni.

a declarat Profesorul Martin Gill, fondatorul OSPA

Trofeul OSPA – Instalatori/Integratori Sisteme de Securitate – Secant Security

Suntem foarte fericiți să câștigăm OSPA și apreciem acest premiu ca o măsură a competențelor noastre în ingineria securității. Proiectul care a câștigat a presupus o abordare multidisciplinară, incluzând evaluarea riscurilor, securitatea mecanică, securitatea electronică, comunicarea datelor, alimentarea cu energie electrică, managementul integrat și aduce beneficii mari clientului. Încă o dată, juriul OSPA a dovedit o bună înțelegere a pieței de securitate, o evaluare atentă și responsabilă a aplicațiilor și Gala OSPA ar putea fi considerată evenimentul de securitate al anului.

Trofeul OSPA - Pentru Întreaga Carieră dedicată Securității - domnul Gheorghe Ilie (UTI Grup)

Dorim să le mulțumim companiei Global Technical Services (n.red. membră ARTS) pentru sponsorizarea categoriei Lifetime Achievement și Universității Edith Cowan pentru sponsorizarea certificatelor și trofeelor. Vă mulțumim, de asemenea, PSS, ARIS, ASIS International România și ARTS pentru susținerea continuă și juriului OSPA pentru timpul și angajamentul dumneavoastră în organizarea și desfășurarea procesului de jurizare. Mulțumim în mod deosebit partenerului nostru român FSS.

a mai declarat Profesorul Martin Gill

*****