Contact

Email: office@arts.org.ro
Tel: +4 0735 848 558
Tel: +4 0720 026 200
Tel: +4 0720 026 097

Follow

Info

La 1 iulie, ARTS a lansat versiunea noua a portalului asociatiei, care include site-uri separate pentru fiecare sector de activitate in care este implicata asociatia.

Siteurile http://www.arts.org.ro, cat si http://cursuri.arts.org.ro, au fost modernizate si ruleaza acum variante pentru PC, precum si pentru tablete si telefoanele mobile.

O piata de 500 milioane de euro se dezvaluie!

Asociatia Romana pentru Tehnica de Securitatea a organizat la sfarşitul lunii octombrie 2014, cea de a treia editie a expozitiei dedicate tehnicii şi serviciilor de Securitate – Romanian Security Fair.

La aceasta editie au participat peste 60 companii expozante din Romania, Bulgaria, Italia, Koreea si Statele Unite ale Americii, care au ocupat o suprafata de peste 2600 mp.

La deschiderea expozitiei au participat domnii: Silviu Dumitru Clep – Presedinte al ASOCIATIEI ROMANE PENTRU TEHNICA DE SECURITATE (organizator RSF 2014), Sorin Encutescu – Secretar de Stat pe probleme de securitate, Aurel Catrinoiu – Comisar Sef I.G.P.R.-D.O.P., George Sorescu - Lt. Col. I.G.S.U si Catalin Trifu - Director General ROMEXPO.

Evenimentul a fost onorat de prezenta a cca 2500 de specialişti din domeniul tehnicii de securitate, IT, telecomunicatii, prestari servicii, proiectare, infrastructura şi transport, dar şi din domeniul asigurarilor, bancar, cercetare şi investitii, guvernamental, comercial, industrial şi consultanta.

Avand o bogata experienta in spate, A.R.T.S. a reusit ca odata cu organizarea din acest an a expozitiei dedicata sistemelor şi serviciilor de securitate, sa prezinte o gama de noutati in domeniu, atat pentru publicul de specialitate cat şi pentru publicul larg.

A.R.T.S (ASOCIATIA ROMANA DE TEHNICA DE SECURITATE) este asociatia profesionala, apolitica, neguvernamentala şi non-profit, care reuneste companii nationale şi reprezentante ale companiilor straine specializate in domeniul tehnicii de securitate.

Managementul evenimentului a fost asigurat de ITS Events Management, companie specializata in organizarea de evenimente B2B şi C2B, consultanta, management, sales administration, servicii tehnice şi logistice pentru evenimente.


Mai multe detalii gasiti pe site-ul evenimentului: www.romaniansecurityfair.eu