Contact

Email: office@arts.org.ro
Tel: +4 0735 848 558
Tel: +4 0720 026 200
Tel: +4 0720 026 097

Follow

Info

La 1 iulie, ARTS a lansat versiunea noua a portalului asociatiei, care include site-uri separate pentru fiecare sector de activitate in care este implicata asociatia.

Siteurile http://www.arts.org.ro, cat si http://cursuri.arts.org.ro, au fost modernizate si ruleaza acum variante pentru PC, precum si pentru tablete si telefoanele mobile.

Vineri, 9 mai 2014, ASOCIATIA ROMANA PENTRU TEHNICA DE SECURITATE a participat si sustinut evenimentul organizat de Softmagazin cu prilejul lansarii “Ghidului Constructorului”, o lucrare de specialitate realizata in parteneriat cu 39 de producători, importatori de materiale de constructii si instalații si asociatii profesionale, printre care si A.R.T.S.. Aportul A.R.T.S. la realizarea acestei lucrari consta in publicarea normelor de deviz elaborate de asociatia noastra – Norme de deviz pentru control acces, efractie, incendiu, TVCI si pentru lucrari de mentenanta la sisteme de securitate – norme pe care le gasiti si pe site-ul A.R.T.S.

In cadrul evenimentului domnul Niculae Ungar, membru al CD al A.R.T.S. a facut cunoscuta auditoriului ASOCIATIA ROMANA PENTRU TEHNICA DE SECURITATE, a prezentat misiunea, obiectivele si portofoliul asociatiei precum si normele elaborate de A.R.T.S. si incluse in lucrarea lansata in cadrul respectivului eveniment.