Contact

Email: office@arts.org.ro
Tel: +4031.405.64.02
Fax: +4031.405.64.01

Follow

Info

La 1 iulie, ARTS a lansat versiunea noua a portalului asociatiei, care include site-uri separate pentru fiecare sector de activitate in care este implicata asociatia.

Siteurile http://www.arts.org.ro, cat si http://cursuri.arts.org.ro, au fost modernizate si ruleaza acum variante pentru PC, precum si pentru tablete si telefoanele mobile.

ORGANIZATOR

SPONSORI DE PANEL

DESPRE EVENIMENT

Securitatea este un termen cu spectru larg, folosit la diverse niveluri – de la individ la nivel național, iar tehnologia inteligenței artificiale și tehnologia „machine learning” sunt aplicate și dezvoltate în acest spectru. Cu toate că aceste tehnologii au potențial și își găsesc aplicabilitate într-o mare măsură în societate, ele oferă adesea mai multe întrebări decât răspunsuri, în ceea ce privește regulile, reglementările și chiar judecata morală. Abordând un titlu de actualitate - SECURITATEA ÎNTR-O NOUĂ DIMENSIUNE ȘI IMPLICAȚIILE INTELIGENȚEI ARTIFICIALE – ne dorim ca în ediția din acest an a conferinței, să aruncăm o privire asupra tendințelor și aplicațiilor actuale ale acestor tehnologii, aflate la intersecția dintre inteligența artificială și domeniul securității. Inteligența artificială și securitatea au fost - în multe moduri - făcute una pentru cealaltă, iar abordările moderne ale „machine learning” par să vină exact la timp pentru a umple lacunele sistemelor anterioare de securitate bazate pe reguli. În afară de un punct de vedere cu privire la utilizările actuale, intenționăm să atingem aplicații up-and-coming și spațiu pentru inovare, declanșate de evoluția nevoilor populației. Este important să subliniem că, pe măsură ce amenințările și contextele sociale evoluează, tehnologia trebuie să se adapteze - precum și regulile care guvernează utilizarea acestor tehnologii. Evenimentul va avea loc

Miercuri, 5 iunie 2019,
Hotel Marshal Garden, sala Panoramic 1
București 010574 Calea Dorobanţilor nr. 50B,
44.4499° N, 26.0995° E

Vă invităm ca pe parcursul a două paneluri să parcurgem împreună următoarele subiecte de discuție: detecția specială – metode alternative de detecție a incendiului, monitorizarea și controlul de la distanță, intelugența artificială în tehnologiile video, aplicații biometrice în securitate, viitorul serviciilor de pază versus inteligența artificială.

Participarea dumneavoastră ne-ar onora în aceeaşi măsură în care considerăm că prezența dumneavoastră va contribui la crearea ideilor cu privire la unele direcții în care se îndreaptă tehnologiile AI și, de asemenea, la evidențierea unor obstacole și provocări cheie care trebuie reconciliate înainte ca tehnologia să poată începe să-și atingă întregul potențial.

Vă rugăm confirmaţi participarea dumneavoastră până la data de 29 mai 2019 prin trimiterea formularului de înregistrare completat pe care îl puteţí descărca din această pagină, la adresele de mai jos:

  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • Telefon: 0314 056 402

STRUCTURA EVENIMENTULUI

PANEL I
sponsorizat de
PANEL II
sponsorizat de
Detecția specială – metode alternative de detecție a incendiului
Inteligența artificială în tehnologiile video
Moderator Sorin Calotă - ARISI
Moderator Stelian Arion - ARTS
Teme de discuții
Teme de discuții
  • monitorizarea și controlul de la distanță;
  • programul de Master: "Securitate în mediul construit";
  • IA în aplicarea reglementărilor – managementul traficului auto;

  • IA în optimizarea operării în supravegherea video;
  • IA în utilizarea supravegherii video în aplicaţii biometrice;
  • valoarea adusă de inteligenţa artificială în supravegherea video pentru optimizarea proceselor de business;
  • limitări în aplicarea inteligenţei artificiale pentru supravegherea video – aspecte legale;

ASOCIAŢII PARTENERE

DE 10 ANI ÎMPREUNĂ

PARTENERI MEDIA