Contact

Email: office@arts.org.ro
Tel: +4 0735 848 558
Tel: +4 0720 026 200
Tel: +4 0720 026 097

Follow

Info

La 1 iulie, ARTS a lansat versiunea noua a portalului asociatiei, care include site-uri separate pentru fiecare sector de activitate in care este implicata asociatia.

Siteurile http://www.arts.org.ro, cat si http://cursuri.arts.org.ro, au fost modernizate si ruleaza acum variante pentru PC, precum si pentru tablete si telefoanele mobile.

ORGANIZATOR

 

PARTENER GOLD

 

      și    

 

 

PARTENER SILVER

    și  

 

PARTENERI BRONZE

 

 

DESPRE EVENIMENT


Asociaţia Română pentru Tehnică de Securitate (ARTS) vă invită la cea de a IX-a ediție a Conferinței de Risc, care se va desfășura în format fizic joi 4 aprilie 2024, la Hotel Capitol, București.
În actualul context în care apar zilnic noi riscuri, este binevenită o intâlnire a specialiștilor în prevenirea și diminuarea acestor riscuri. Riscul este un termen cu spectru larg, folosit la diverse niveluri – de la individ la nivel național, iar evoluţia dinamică şi rapidă a volumului şi complexităţii ameninţărilor precum şi creşterea constantă a riscurilor la efracție, incendiu sau a breșelor de securitate necesită eforturi şi investiţii constante pentru asigurarea nivelului de protecţie dorit. Ignorarea oricărui tip de ameninţări înseamnă asumarea unui nivel de risc pe care nici o persoana sau companie nu şi-l poate permite, indiferent de domeniul de activitate şi ordinul de mărime.

Vă invităm așadar, ca pe parcursul a două paneluri să identificăm împreună factorii determinanți în prevenirea și diminuarea riscurilor la securitate fizică și la incendiu, precum și soluțiile inteligente gasite în contextual amenințărilor actuale.

Participarea la Conferința de Risc, ne-ar onora în aceeaşi măsură în care considerăm că prezența dumneavoastră va contribui la generarea unor propuneri și inițiative de adaptate a legislației actuale.

Vă mulţumim şi vă aşteptăm să ne fiți alături,

Joi 4 aprilie 2024 ora 09:30,
la conferința cu tema

#sigurACASĂ
Riscuri la efracție și incendiu

Contact:

  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • Telefon: +40 720 026 200