Contact

Email: office@arts.org.ro
Tel: +4 0735 848 558
Tel: +4 0720 026 200
Tel: +4 0720 026 097

Follow

Info

La 1 iulie, ARTS a lansat versiunea noua a portalului asociatiei, care include site-uri separate pentru fiecare sector de activitate in care este implicata asociatia.

Siteurile http://www.arts.org.ro, cat si http://cursuri.arts.org.ro, au fost modernizate si ruleaza acum variante pentru PC, precum si pentru tablete si telefoanele mobile.

Mulțumim celor 70 de participanți prezenți  între 13 si 15 octombrie 2023 la Conferința Națională Aniversară ARTS, care au sărbătorit, la hotel 5* Lux Garden din Azuga,  20 de ani la înființarea ARTS.  Vremea a fost splendidă, locația deosebită iar participanții minunați .

Am ascultat prezentările partenerilor noștri și ne-am bucurat de aducerile aminte stârnite de momentele petrecute împreună în ultimii 20 de ani.  Expoziția echipamentelor din anii 90, coffee break si Gala Dinner au constituit tot atâtea motive de rememorare ale unor întâmplări și momente din experiențele comune ale membrilor ARTS.

Mulțumim partenerilor și sponsorilor care prin prezentările profesioniste  și prin sprijinul acordat au făcut posibilă organizarea acestei conferințe aniversare: Schrack Seconet, Siel Invest, KMW Systems, Set Alarm,  Honeywell,  Ajax Systems, Critical Tehnologies și Lapp.