Contact

Email: office@arts.org.ro
Tel: +4 0735 848 558
Tel: +4 0720 026 200
Tel: +4 0720 026 097

Follow

Info

La 1 iulie, ARTS a lansat versiunea noua a portalului asociatiei, care include site-uri separate pentru fiecare sector de activitate in care este implicata asociatia.

Siteurile http://www.arts.org.ro, cat si http://cursuri.arts.org.ro, au fost modernizate si ruleaza acum variante pentru PC, precum si pentru tablete si telefoanele mobile.

“Ajutor pentru Sergiu”
 
Sergiu a fost operat, starea sa de sanatate este buna, a fost externat, se afla in perioada de recuperare, asteaptand controlul de 2 saptamani.
Sergiu si familia multumesc tuturor celor care l-au sprijinit material si sufleteste pentru a depasi aceasta grea incercare.
 

Stimati parteneri, dragi colegi,

Datorita contributiei voastre si a altor oameni de bine, Sergiu a reusit sa stranga suma care sa-i permita interventia chirurgicala. Va multumesc in numele lui si a familiei lui si speram cu totii ca interventia sa fie una reusita si Sergiu sa se intoarca alaturi de noi cat mai repede. Va vom tine la curent cu evolutia starii lui de sanatate.

Multa sanatate si o vara fara griji tuturor!
 
Liviu Mateescu
Presedinte
Asociatia Romana pentru Tehnica de Securitate

 

“Ajutor pentru Sergiu”
 
Sergiu a fost programat pentru interventia chirurgicala, peste 2 saptamani, in data de 16 iulie.
Multumim celor ce ne-au ajutat pana azi cu peste 2.000 euro.
Costurile estimate sunt de aproximativ 10.000 euro.
Asteptam in continuare sustinerea dumneavoastra.
Va multumim.

 

Stimati parteneri, dragi colegi,

In ultimii ani am fost supusi unei presiuni fara precedent atat noi ca oameni cat si institutiile pe care le reprezentam, datorata pandemiei COVID 19. Majoritatea ne-am imbolnavit si am suferit, unii mai mult, altii mai putin dar consecintele acestei boli si-au pus amprenta asupra vietii noastre si ne-au constientizat asupra vulnerabilitatii noastre in fata bolii. Unii ne-au parasit, altii au ramas cu sechele pentru tot restul vietii. Din pacate, putem face prea putin pentru cei aflati in suferinta dar atunci cand putem, ar trebui s-o facem. Unul dintre colegii nostri, Sergiu Silaghi, Tehnician La ALSERO Oradea, la numai 36 de ani, a fost diagnosticat cu tumoare pe creier. Solutia recomandata este interventie chirurgicala de urgenta la o unitate specializata de neorochirurgie care sa-i ofere cel mai bun pronostic. Din pacate, resursele financiare proprii nu-i permit angajarea intr-o astfel de interventie. Costurile estimate sunt in jur de 10.000 eur. Daca fiecare dintre noi, ca parteneri ai ARTS, am dona o suma de bani, fiecare dupa posibilitati, am putea ajuta la salvarea vietii acestui tanar. Va rog, distribuiti mesajul si colegilor sau membrilor dumneavoastra. In ultimii ani am postat pe site-ul ARTS de mai multe ori, condoleante si regrete profunde pentru colegi de-ai nostri care ne-au parasit prematur si pe care nu i-am putut ajuta. Haideti sa-l ajutam pe Sergiu sa traiasca. Contributia noastra poate fi depusa in contul RO72INGB0000999911559105, pe numele SILAGHI SERGIU ALIN. Pentru cei care doresc detalii suplimentare, va rog contactati-l pe Mircea Ciordas, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. , tel.0770765740. Documentele medicale si oferta de servicii medicale se pot descarca de aici:

      Descarca documentele medicale     

Va multumesc pentru omenie!

 

Liviu Mateescu

Presedinte

Asociatia Romana pentru Tehnica de Securitate