Contact

Email: office@arts.org.ro
Tel: +4031.405.64.02
Fax: +4031.405.64.01

Follow

Info

La 1 iulie, ARTS a lansat versiunea noua a portalului asociatiei, care include site-uri separate pentru fiecare sector de activitate in care este implicata asociatia.

Siteurile http://www.arts.org.ro, cat si http://cursuri.arts.org.ro, au fost modernizate si ruleaza acum variante pentru PC, precum si pentru tablete si telefoanele mobile.


Decernarea premiilor românești de excelență în securitate OSPA 2018 a avut loc vineri, 16 noiembrie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel și suntem încântați să vă anunțăm că printre câștigători s-au numărat și membri ai ARTS.


Invitaţi în cadrul emisiunii Business on Air din 25 octombrie 2018 la RFI România, domnii Stelian Arion şi Cristian Şoricuţ, vicepreşedinţi ai ARTS au vorbit despre soluţiile inteligente pentru securitatea business-ului prezentate la Romanian Security Fair 2018. (Gazda emisiunii: Constantin Rudniţchi / Sursa)

*****


Invitat în cadrul emisiunii Esenţial din 16 octombrie 2018 la RFI România, domnul Cristian Şoricuţ, vicepreşedinte al ARTS a vorbit despre noile tehnologii tot mai performante în a proteja oamenii și clădirile de infractori şi de incendii, şi despre necesitatea creşterii nivelului de educaţie al publicului faţă de temele legate de protejarea vieții și a proprietăților. (Gazda emisiunii: Constantin Rudniţchi / Sursa)

*****


Smart Digitizing Places!
Conferință Internațională de Workplace, Property și Facility Management

Joi, 8 noiembrie 2018 are loc Conferința Internațională organizată de Asociația Română de Facility Management în cadrul ROFMEX 2018, eveniment care își propune să aducă în atenția celor care activează sau interacționează cu domeniile workplace, property și facility management o analiză aprofundată a provocărilor, tendințelor, inovațiilor tehnologice și oportunităților din domeniu.

ARTS, partener ROFMA, va fi prezentă în standul asociațiilor partenere de la ROFMEX 2018, eveniment ce va avea loc în zilele de 8, 9 și 10 noiembrie la Romexpo, pavilionul C6.


În atenția membrilor ARTS

Joi, 18 octombrie 2018, ora 15:30 va avea loc Adunarea Generală a Asociaților, găzduită de Pavilionul Central Romexpo, Sala Cupola. În conformitate cu articolele 25A1 și 25A2 din Statutul ARTS, vă aducem la cunoştinţă că pot fi depuse candidaturile pentru ocuparea funcţiei de membru în Consiliul Director al asociației.

Candidaturile și scrisorile de intenție deja depuse pot fi consultate aici. Vă reamintim că pentru vizualizarea lor, trebuie să vă autentificați cu nume de utilizator și parola.


Save the date - Adria Security Summit 2018

Adria Security Summit, leading annual conference and exhibition of the Adriatic region's security industry, will be held at Gospodarsko razstavišče - Ljubljana Exhibition and Convention Centre in Ljubljana, Slovenia, from 12 – 14 September 2018. The Summit will bring together all participants in the supply chain: from manufacturers, distributors, dealers, installers and system integrators to consultants and end users from all vertical markets.


Luni, 14 mai 2018 s-a semnat protocolul de colaborare între asociaţiile ARTS, ARISI şi ASI

CN ARTS & Simpozionul EURALARM

Bucureşti, 4 iunie 2018
Hotel Hilton Athenee Palace
Sala Le Diplomate

ANALIZA DE RISC, EVALUAREA RISCULUI – CELE MAI BUNE PRACTICI

Bucureşti, 29 martie 2018
Hotel Hilton Athenee Palace
Sala Regina Maria


Bursa Română de Afaceri a organizat în parteneriat cu Centrul de Strategii Aplicate, în data de 9 Noiembrie 2017 la Hotelul Sheraton din Bucureşti, cea de-a doua ediţie a Business Diplomacy Conference.

Stimați membri ai A.R.T.S.,

Vă informăm că, raportat la noul statut al A.R.T.S., respectiv acela de asociație de utilitate publică, în scopul obținerii unei informări complete în ceea ce privește valorificarea drepturilor conferite de lege, precum și referitoare la obligațiile impuse de acest statut, începând cu luna octombrie 2017 A.R.T.S. beneficiază de servicii legale de specialitate, constând în asistență juridică și reprezentare, la un înalt nivel din punct de vedere profesional, din partea Societatii Civile de Avocați Negoiță, Iancu și Panaitescu - NIPPA.

 

MCSI preconizează crearea unui grup inter-ministerial pentru dezvoltarea orașelor inteligente

Cea de a treia ediție a expo-conferinței Smart Cities of Romania, desfășurată sub egida Comisiei pentru învățământ, știință, tineret şi sport și a Comisiei pentru administrație publică şi organizarea teritoriului a Senatului României s-a bucurat de un succes de audiență, reunind în cele două zile de desfășurare peste 500 de participanți. În cadrul evenimentului au fost dezbătute subiecte de actualitate din domeniul problematicii Smart City și au fost prezentate modele de bune practici și exemple concrete de implementare ale soluțiilor inteligente.

 

Smart Cities of Romania 2017 aduce la discuţii 37 de personalităţi publice

Ediţia 2017 a expo-conferinţei Smart Cities of România, care concentrează cea mai mare comunitate smart city din România, aduce la prezidiu nu mai puţin de 37 invitaţi din domenii precum administraţie publică locală şi centrală, asociaţii profesionale, consultanță, IT&C etc.. De asemenea, la discuţii vor participa membrii celor mai importante asociaţii profesionale din administraţia publică: Asociatia Municipiilor din România, Asociația Orașelor din România, Asociația Administratorilor Publici din România, precum şi reprezentanţi ai Senatului României, Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, Ministerului Cercetării şi Inovării, Politehnicii Bucureşti etc..

 

Guvernul României a recunoscut Asociaţia Română pentru Tehnica de Securitate (ARTS) drept asociație de utilitate publică, hotărârea fiind publicată deja în Monitorul Oficial Nr. 721/2017 partea I. ARTS devine astfel unul dintre cei mai credibil parteneri ai organizaţiilor publice şi private în gestionarea oricăror aspecte legate de securitatea privată şi a riscurilor aferente. Statutul reflecta atât activitatea de 14 ani derulată de ARTS cât şi importanta pieţei de securitate privată în România, care depăşeşte o valoare de 1 miliard Euro. ARTS a primit statul de asociație de utilitate publică în urma unei evaluări a activităţii şi a gradului de atingere a obiectivelor. În România, doar 140 de organizaţii au obţinut statut de utilitate publică în urma unui proces similar de evaluare.

Viitorul Simpozion EURALARM va fi organizat la București, pe 4 Iunie 2018. Este pentru a doua oară când România prin Asociatia Romana pentru Tehnica de Securitate (ARTS) va fi gazda acestui eveniment, subliniind implicarea țării în securitatea Europeană.

România este o piaţă în expansiune şi sper că veţi fi interesaţi în a descoperi mai multe despre ţara noastră. Pentru simpozionul de anul viitor, speram sa atingem cea mai mare audienţă inregistrata de acest eveniment până în prezent..

Liviu Mateescu
PERSPECTIVE ÎN SECURITATEA PRIVATĂ - VALOAREA SOCIALĂ A SERVICIILOR DE SECURITATE

ANALIZA DE RISC, FUNDAMENT AL PROTECŢIEI ÎMPOTRIVA INCENDIULUI ŞI EFRACŢIEI

Cerinţa de securitate la incendiu precum şi cea de securitate la efracţie apare tot mai mult în preocuparea fiecărui cetăţean. Incidente tragice precum cele de la cluburile Colectiv şi Bamboo au făcut ca întreaga societate să conştientizeze pericolul la care putem fi supuşi în orice moment, în calitate de întreprinzători sau consumatori.