Contact

Email: office@arts.org.ro
Tel: +4031.405.64.02
Fax: +4031.405.64.01

Follow

Info

La 1 iulie, ARTS a lansat versiunea noua a portalului asociatiei, care include site-uri separate pentru fiecare sector de activitate in care este implicata asociatia.

Siteurile http://www.arts.org.ro, cat si http://cursuri.arts.org.ro, au fost modernizate si ruleaza acum variante pentru PC, precum si pentru tablete si telefoanele mobile.


Luni, 14 mai 2018 s-a semnat protocolul de colaborare între asociaţiile ARTS, ARISI şi ASI

CN ARTS & Simpozionul EURALARM

Bucureşti, 4 iunie 2018
Hotel Hilton Athenee Palace
Sala Le Diplomate

ANALIZA DE RISC, EVALUAREA RISCULUI – CELE MAI BUNE PRACTICI

Bucureşti, 29 martie 2018
Hotel Hilton Athenee Palace
Sala Regina Maria


Bursa Română de Afaceri a organizat în parteneriat cu Centrul de Strategii Aplicate, în data de 9 Noiembrie 2017 la Hotelul Sheraton din Bucureşti, cea de-a doua ediţie a Business Diplomacy Conference.

 

Pe 09 noiembrie 2017, a avut loc ediția a XXIV-a a Topului Național al Firmelor, eveniment organizat de Camera de Comerț și Industrie a României. Fiind un reper pentru mediul de afaceri românesc, Topul Național al Firmelor reprezintă un clasament al celor mai competitive și performante companii din România, premiate în cadrul galei cu același nume. Pe primele 10 locuri la nivel național au fost clasate 12377 companii, reprezentând 1.9% din totalul companiilor din România, din diferite sectoare de activitate: industrie, servicii, comerț, turism, cercetare - dezvoltare și high tech, agricultură, silvicultură și pescuit, construcții.

 

Varianta în Limba Română

With three halls (3, 5 and 7), over 450 exhibitors, an extensive training programme featuring over 100 events and an ever growing international presence, SICUREZZA 2017, the international exhibition of security and fire, will be returning to Fiera Milano from 15 to 17 November.

Stimați membri ai A.R.T.S.,

Vă informăm că, raportat la noul statut al A.R.T.S., respectiv acela de asociație de utilitate publică, în scopul obținerii unei informări complete în ceea ce privește valorificarea drepturilor conferite de lege, precum și referitoare la obligațiile impuse de acest statut, începând cu luna octombrie 2017 A.R.T.S. beneficiază de servicii legale de specialitate, constând în asistență juridică și reprezentare, la un înalt nivel din punct de vedere profesional, din partea Societatii Civile de Avocați Negoiță, Iancu și Panaitescu - NIPPA.

 

MCSI preconizează crearea unui grup inter-ministerial pentru dezvoltarea orașelor inteligente

Cea de a treia ediție a expo-conferinței Smart Cities of Romania, desfășurată sub egida Comisiei pentru învățământ, știință, tineret şi sport și a Comisiei pentru administrație publică şi organizarea teritoriului a Senatului României s-a bucurat de un succes de audiență, reunind în cele două zile de desfășurare peste 500 de participanți. În cadrul evenimentului au fost dezbătute subiecte de actualitate din domeniul problematicii Smart City și au fost prezentate modele de bune practici și exemple concrete de implementare ale soluțiilor inteligente.

 

Smart Cities of Romania 2017 aduce la discuţii 37 de personalităţi publice

Ediţia 2017 a expo-conferinţei Smart Cities of România, care concentrează cea mai mare comunitate smart city din România, aduce la prezidiu nu mai puţin de 37 invitaţi din domenii precum administraţie publică locală şi centrală, asociaţii profesionale, consultanță, IT&C etc.. De asemenea, la discuţii vor participa membrii celor mai importante asociaţii profesionale din administraţia publică: Asociatia Municipiilor din România, Asociația Orașelor din România, Asociația Administratorilor Publici din România, precum şi reprezentanţi ai Senatului României, Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, Ministerului Cercetării şi Inovării, Politehnicii Bucureşti etc..

 

Cea de a treia ediție a Summit-ului Adria Security, cea mai mare expo-conferinţă a industriei de securitate din regiunea Mării Adriatice, s-a desfăşurat anul acesta la Šibenik, un oraş situat pe coasta Croaţiei, ce a marcat totodată împlinirea a 100 de ani. În cadrul parteneriatului încheiat între Asociaţia Română pentru Tehnică de Securitate (ARTS) şi Magazin a&s Adria, ARTS a fost partener de proiect şi a fost reprezentată la ediţia de anul acesta de domnul Stelian Arion, vicepreşedinte al asociaţiei.

 

Guvernul României a recunoscut Asociaţia Română pentru Tehnica de Securitate (ARTS) drept asociație de utilitate publică, hotărârea fiind publicată deja în Monitorul Oficial Nr. 721/2017 partea I. ARTS devine astfel unul dintre cei mai credibil parteneri ai organizaţiilor publice şi private în gestionarea oricăror aspecte legate de securitatea privată şi a riscurilor aferente. Statutul reflecta atât activitatea de 14 ani derulată de ARTS cât şi importanta pieţei de securitate privată în România, care depăşeşte o valoare de 1 miliard Euro. ARTS a primit statul de asociație de utilitate publică în urma unei evaluări a activităţii şi a gradului de atingere a obiectivelor. În România, doar 140 de organizaţii au obţinut statut de utilitate publică în urma unui proces similar de evaluare.

Viitorul Simpozion EURALARM va fi organizat la București, pe 4 Iunie 2018. Este pentru a doua oară când România prin Asociatia Romana pentru Tehnica de Securitate (ARTS) va fi gazda acestui eveniment, subliniind implicarea țării în securitatea Europeană.

România este o piaţă în expansiune şi sper că veţi fi interesaţi în a descoperi mai multe despre ţara noastră. Pentru simpozionul de anul viitor, speram sa atingem cea mai mare audienţă inregistrata de acest eveniment până în prezent..

Liviu Mateescu

Interview with Wolfgang Marzin for a&s Adria

Mr Marzin, could you please introduce yourself to our readers?
My name is Wolfgang Marzin and I have been President and Chief Executive Officer (CEO) of Messe Frankfurt since 2010. I have worked in the fair and exhibition business for over 25 years, gathering experience at German exhibition centres in Munich and Leipzig, as well as in the USA at Messe Düsseldorf North America.

A big thing for Adriatic region security market happened last month – Adria Security Summit signed an agreement with Messe Frankfurt. It will from now on be powered by Intersec, one of the most visited security exhibitions in the world. Why did you choose Adria Security Summit to be a part of your security events portfolio?
I am really pleased about the agreement with the organisers of Adria Security Summit, Global Security d.o.o., and am looking forward to our collaboration with great confidence. We are now the partner of a high-grade and well established event, which was, of course, very important for us.

PERSPECTIVE ÎN SECURITATEA PRIVATĂ - VALOAREA SOCIALĂ A SERVICIILOR DE SECURITATE

ANALIZA DE RISC, FUNDAMENT AL PROTECŢIEI ÎMPOTRIVA INCENDIULUI ŞI EFRACŢIEI

Cerinţa de securitate la incendiu precum şi cea de securitate la efracţie apare tot mai mult în preocuparea fiecărui cetăţean. Incidente tragice precum cele de la cluburile Colectiv şi Bamboo au făcut ca întreaga societate să conştientizeze pericolul la care putem fi supuşi în orice moment, în calitate de întreprinzători sau consumatori.

 

În perioada 13-16 februarie 2017, Milestone a găzduit pentru al 12 lea an evenimentul Milestone Integration Platform Symposium (MIPS) la JW Marriott San Antonio Hill Country Resort, San Antonio, Texas.

Participarea colegilor Ovidiu Ciurte, Mihai Gheorghe și Vlad Crăciunescu, angajați la SIEL INVEST și HELINICK s-a finalizat cu cel mai bun rezultat: Locul 1 și Marele Premiu.