Contact

Email: office@arts.org.ro
Tel: +4031.405.64.02
Fax: +4031.405.64.01

Follow

Info

La 1 iulie, ARTS a lansat versiunea noua a portalului asociatiei, care include site-uri separate pentru fiecare sector de activitate in care este implicata asociatia.

Siteurile http://www.arts.org.ro, cat si http://cursuri.arts.org.ro, au fost modernizate si ruleaza acum variante pentru PC, precum si pentru tablete si telefoanele mobile.

InterSOFT

Dezvoltator de soft cu o experienţă de 11 ani în România, InterSOFT a lansat programul WinSoft Deviz care cunoaşte succesul de piaţă încă de la inceput. Dezvoltarea WinDoc Deviz duce la elaborarea primelor norme care vor fi validate la INCERC (Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare în Construcţii şi Economia Construcţiilor) şi obţine acreditarea ISO 9001:2000 acordată de Bureau Veritas.

  • În cadrul parteneriatului s-au elaborat Norme de deviz pentru sisteme TVCI, pentru sisteme de detecţie şi avertizare la incendiu, pentru sisteme de detectare, avertizare şi alarmare la efracţie, pentru sisteme de monitorizare şi control acces, pentru lucrări de mentenanţă la sisteme de securitate.
  • De asemenea, în cadrul aceluiaşi parteneriat se organizează cursul TEHNCIAN DEVIZE SISTEME DE SECURITATE, ce vine în sprijinul instalatorilor oferindu-le oportunitatea de a lucra cu devize şi de a beneficia de antemăsurători, situaţii de plată, project management, comparaţii de proiecte întocmite profesionist, calitativ şi la termen.
www.devize.ro