Contact

Email: office@arts.org.ro
Tel: +4031.405.64.02
Fax: +4031.405.64.01

Follow

Info

La 1 iulie, ARTS a lansat versiunea noua a portalului asociatiei, care include site-uri separate pentru fiecare sector de activitate in care este implicata asociatia.

Siteurile http://www.arts.org.ro, cat si http://cursuri.arts.org.ro, au fost modernizate si ruleaza acum variante pentru PC, precum si pentru tablete si telefoanele mobile.

INSPECTORATUL GENERAL AL POLIŢIEI ROMÂNE - DIRECŢIA ORDINE PUBLICĂ (IGPR-DOP)

Poliția Română face parte din Ministerul Afacerlor Interne și este instituția specializată a statului, care exercită atribuții privind apărarea drepturilor și libertăților fundamentale ale persoanei, a proprietății private și publice, prevenirea și descoperirea infracțiunilor, respectarea ordinii și liniștii publice, în condițiile legii.

Activitatea Poliției Române constituie serviciu public specializat și se realizează în interesul persoanei, al comunității, precum și în sprijinul instituțiilor statului, exclusiv pe baza și în executarea legii.

  • În cadrul protocolului cu IGPR-DOP sunt organizate campanii de promovare şi extindere a dialogului social între autorităţile statului şi mediul de afaceri şi societatea civilă; au loc întâlniri de consultare reciprocă în vederea îmbunătăţirii cadrului legislativ ce reglementează piaţa de securitate din România; sunt organizate acţiuni comune, seminarii şi conferinţe.
www.politiaromana.ro