Contact

Email: office@arts.org.ro
Tel: +4031.405.64.02
Fax: +4031.405.64.01

Follow

Info

La 1 iulie, ARTS a lansat versiunea noua a portalului asociatiei, care include site-uri separate pentru fiecare sector de activitate in care este implicata asociatia.

Siteurile http://www.arts.org.ro, cat si http://cursuri.arts.org.ro, au fost modernizate si ruleaza acum variante pentru PC, precum si pentru tablete si telefoanele mobile.

INSPECTORATUL GENERAL AL POLIŢIEI ROMÂNE prin INSTITUTUL PENTRU CERCETAREA ŞI PREVENIREA CRIMINALITĂŢII (IGPR-ICPC)

Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității a fost creat la 1 iunie 1998 şi îşi desfăşoară activitatea în cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, având, totodată, şi structuri corespondente în teritoriu, la nivelul inspectoratelor judeţene de poliţie.

Institutul are rang de direcţie în cadrul Poliţiei Române, şi coordonează, monitorizează, şi controlează întreaga activitate de prevenire a criminalităţii desfăşurată de Poliţia Română, la nivel central şi teritorial.

Ca membru cu drepturi depline al European Crime Prevention Network (EUCPN) din anul 2007 România este reprezentată de ICPC.

  • În cadrul parteneriatului cu IGPR-ICPC, A.R.T.S. desfăşoară campanii de promovare a tehno-prevenţiei ca modalitate de protecţie împotriva efracţiilor prin informarea cetăţenilor cu privire la necesitatea adoptării unei conduite preventive pentru siguranţa personală şi a bunurilor.
www.politiaromana.ro