Contact

Email: office@arts.org.ro
Tel: +4031.405.64.02
Fax: +4031.405.64.01

Follow

Info

La 1 iulie, ARTS a lansat versiunea noua a portalului asociatiei, care include site-uri separate pentru fiecare sector de activitate in care este implicata asociatia.

Siteurile http://www.arts.org.ro, cat si http://cursuri.arts.org.ro, au fost modernizate si ruleaza acum variante pentru PC, precum si pentru tablete si telefoanele mobile.

FEDERAŢIA SERVICIILOR DE SECURITATE (F.S.S.)

În luna aprilie 2009, s-au semnat documentele constitutive ale FEDERAŢIEI SERVICIILOR DE SECURITATE din România [F.S.S.]. Membri fondatori ai F.S.S. sunt Asociaţia Română pentru Tehnica de Securitate [A.R.T.S.], PATROSEC si A.R.I.S..

Federaţia Serviciilor de Securitate reuneşte organizaţii patronale, asociaţii profesionale sau alte structuri private similare, constituite ca persoane juridice, care activează în domeniul asigurării securităţii obiectivelor, bunurilor, valorilor, protecţiei persoanelor şi investigaţiilor. F.S.S. este organizată şi funcţionează conform legislatiei române, specifică organizaţiilor patronale, asociaţiilor şi fundaţiilor, ca persoană juridică română de drept privat, neguvernamentală, nonrofit, apolitică şi independentă. În baza hotărârii Adunării Generale, Federaţia Serviciilor de Securitate poate fi reprezentată în teritoriu prin filiale sau sucursale, care îşi desfăşoară activitatea potrivit statului F.S.S.

www.fss.org.ro