Contact

Email: office@arts.org.ro
Tel: +4031.405.64.02
Fax: +4031.405.64.01

Follow

Info

La 1 iulie, ARTS a lansat versiunea noua a portalului asociatiei, care include site-uri separate pentru fiecare sector de activitate in care este implicata asociatia.

Siteurile http://www.arts.org.ro, cat si http://cursuri.arts.org.ro, au fost modernizate si ruleaza acum variante pentru PC, precum si pentru tablete si telefoanele mobile.

EURALARM

Fondată în anul 1970, EURALARM este organizaţia europeană a producătorilor, integratorilor şi furnizorilor de servicii în domeniul sistemelor de securitate. Reprezintă 18 asociaţii din 16 ţări având 24 de reprezentanţi în cele trei secţiuni ale sale şi 11 companii din 7 ţări având 17 reprezentanţi în cele trei secţiuni. Structurată pe 7 comitete de lucru - Relaţii publice şi comunicaţii, Standarde şi aplicaţii în domeniul sistemelor şi produselor anti-incendiu, Standarde şi aplicaţii în domeniul sistemelor şi produselor de efracţie, Testare şi certificare, Calitate şi Centre de alarmă - sfera de activitate a EURALARM acoperă securitatea la incendiu, efracţie, control acces, sisteme de televiziune cu circuit închis, transmitere a alarmei, centre de alarmă şi servicii.

  • La Adunarea Generală a EURALARM din mai 2009 de la Sorrento/Italia, A.R.T.S. a devenit membră Euralarm, înscriindu-se în secţiunea de servicii.
www.euralarm.org