Contact

Email: office@arts.org.ro
Tel: +4031.405.64.02
Fax: +4031.405.64.01

Follow

Info

La 1 iulie, ARTS a lansat versiunea noua a portalului asociatiei, care include site-uri separate pentru fiecare sector de activitate in care este implicata asociatia.

Siteurile http://www.arts.org.ro, cat si http://cursuri.arts.org.ro, au fost modernizate si ruleaza acum variante pentru PC, precum si pentru tablete si telefoanele mobile.

ASOCIAŢIA ROMÂNĂ PENTRU PROMOVAREA PROTECŢIEI INFRASTRUCTURILOR CRITICE (ARPIC)

Organizație non-guvernamentală, cu caracter nepatrimonial, autonomă și apolitică, înființată cu scopul de a grupa specialiști din diverse domenii, care prin întreaga activitate desfășurată în interesul societății românești în ansamblu, dar și în interesul comunității europene, să contribuie la promovarea, înțelegerea, armonizarea normelor specifice și a procedurilor de operare pentru Protecția Infrastructurilor Critice și a serviciilor conexe acestora, în România, în plan regional, European și internațional.

  • În cadrul parteneriatului cele două asociaţii convin pentru realizarea şi promovarea obiectivelor comune în domeniul sistemului de management de securitate specific conceptului de protecţie a infrastructurilor critice şi a serviciilor conexe acestora, la nivel naţional dar şi pentru cele desemnate de interes european.
www.arpic.org