Contact

Email: office@arts.org.ro
Tel: +4031.405.64.02
Fax: +4031.405.64.01

Follow

Info

La 1 iulie, ARTS a lansat versiunea noua a portalului asociatiei, care include site-uri separate pentru fiecare sector de activitate in care este implicata asociatia.

Siteurile http://www.arts.org.ro, cat si http://cursuri.arts.org.ro, au fost modernizate si ruleaza acum variante pentru PC, precum si pentru tablete si telefoanele mobile.

ASOCIAȚIA PENTRU SECURITATE LA INCENDIU (ASI)

ASOCIAȚIA PENTRU SECURITATE LA INCENDIU (ASI) este o organizație apolitică, neguvernamentală, non-profit, deschisă tuturor celor care activează în domeniul securității la incendiu, constituită în scopul de a contribui la fundamentarea tehnico – științifică și promovarea concepțiilor moderne privind securitatea la incendiu.

  • În cadrul parteneriatului cele două asociaţii convin la colaborarea tehnico-ştiinţifică şi la promovarea conceptelor moderne privind securitatea la incendiu; colaborarea în procesul de elaborare a iniţiativelor legislative şi reglementărilor specifice domeniului; colaborarea în domeniul formării profesionale; informarea şi educarea societăţii civile.
www.asociatia-asi.ro